murim 113 Bilgin Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Beğeniler 614 Bugün 21:50 #1 Çok güzel bir bilgilendirme videosuna denk geldim. Bu konuya meraklı, gizliliğini düşünen kişiler izlemeli.
Çok güzel bir bilgilendirme videosuna denk geldim. Bu konuya meraklı, gizliliğini düşünen kişiler izlemeli.
Miles Upshur 26 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.984 Çözümler 6 Beğeniler 2.386 40 dakika önce #2 murim dedi: Çok güzel bir bilgilendirme videosuna denk geldim. Bu konuya meraklı, gizliliğini düşünen kişiler izlemeli. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim maillere tıklamıyorum bile ama bu kadar ileriye gitmeleri korkunç birşey.
murim dedi: Çok güzel bir bilgilendirme videosuna denk geldim. Bu konuya meraklı, gizliliğini düşünen kişiler izlemeli. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim maillere tıklamıyorum bile ama bu kadar ileriye gitmeleri korkunç birşey.
KS KS murim 113 Bilgin Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Beğeniler 614 34 dakika önce #3 Miles Upshur dedi: Bilmediğim maillere tıklamıyorum bile ama bu kadar ileriye gitmeleri korkunç bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet açıkçası yapay zekayı kulanarak hackleme olayı apayrı seviye bende videonun sonundakine benzer bazı kural değişiklikleri yaptım tarayıcıda hiç yoktan önlem.
Miles Upshur dedi: Bilmediğim maillere tıklamıyorum bile ama bu kadar ileriye gitmeleri korkunç bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet açıkçası yapay zekayı kulanarak hackleme olayı apayrı seviye bende videonun sonundakine benzer bazı kural değişiklikleri yaptım tarayıcıda hiç yoktan önlem.
UNS 11 Çalışkan Katılım 6 Eylül 2026 Mesajlar 101 Beğeniler 69 Yer İstanbul / Zeytinburnu 29 dakika önce #4 Mail ile herhangi bir teknolojik aleti çökertirsem bilgisayar kullanmayı bırakırım
yusufumm07 113 Bilgin Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.228 Çözümler 10 Beğeniler 2.024 21 dakika önce #5 Geçen gün yeğen telefona oyun indirmiş Face'e bilinmedik mail eklendi anında uyarı aldım şifre değiştir eklenen mail'sil kaptıracaktık hesabı ucuz yırttım.
Geçen gün yeğen telefona oyun indirmiş Face'e bilinmedik mail eklendi anında uyarı aldım şifre değiştir eklenen mail'sil kaptıracaktık hesabı ucuz yırttım.
KS KS murim 113 Bilgin Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Beğeniler 614 14 dakika önce #6 yusufumm07 dedi: Geçen gün yeğen telefona oyun indirmiş Face'e bilinmedik mail eklendi anında uyarı aldım şifre değiştir eklenen mail'sil kaptıracaktık hesabı ucuz yırttım. Genişletmek için tıkla... O en tehlikelisi uzmanlar artık cep telefonu resmi nüfus cüzdanı gibi hiçbir şekilde küçüklerin eline hatta tanıdıklara vermeyin diyorlar.
yusufumm07 dedi: Geçen gün yeğen telefona oyun indirmiş Face'e bilinmedik mail eklendi anında uyarı aldım şifre değiştir eklenen mail'sil kaptıracaktık hesabı ucuz yırttım. Genişletmek için tıkla... O en tehlikelisi uzmanlar artık cep telefonu resmi nüfus cüzdanı gibi hiçbir şekilde küçüklerin eline hatta tanıdıklara vermeyin diyorlar.