Hilelik bir durum göremedim, normal geldi. Dışarıdan info aldıysa bilemem de bu videoda hilelik bir durum gözükmüyor.

Hilelik bir durum göremedim, normal geldi. Dışarıdan info aldıysa bilemem de bu videoda hilelik bir durum gözükmüyor.

Dışarıdan info alıyor. Round sonunda teşekkür bile ediyorlar.

1727041872563.webp

Böyle bir olay lol de de olmuştu. Hangi takımdı hatırlamıyorum ama o olaydan sonra buna yasak getirdi ve o takıma 20 bin dolarmı ne para cezası vermişti.

İyi de kulaklarını mı kapatsın ne yapsın? Sonuçta duyuyor. Seyircilerin arasına duyma cihazı yerleştirip de gizli info almıyor ki? Vereceklerse seyirciye ceza versinler.

İyi de kulaklarını mı kapatsın ne yapsın? Sonuçta duyuyor. Seyircilerin arasına duyma cihazı yerleştirip de gizli info almıyor ki? Vereceklerse seyirciye ceza versinler.

Duymaktan fazlası videoya dikkatli bakarsan seyircilere kafasını çevirip info bekliyor. Ayrıca e-spor artık olimpiyatlara bile girdi bu tür olaylar kaliteyi düşürür engellenmesi gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
@murim Seyirciler konusunda önlem almaları lazım o zaman. Duyulmayacak bir şekle getirmeleri lazım demek ki böyle şeyler çoğaldıysa ve oyunun kalitesini engelliyorsa. Şu durumda oyuncuyu suçlu olarak göremiyorum. Bir yerden yüzlerce/binlerce insan tarafından bağırarak info geliyorsa gözünü kulağını kapatamaz, insan sonuçta.