"E-Sporcu Navi hile yaptı"

1- Navi E-Sporcu değil E-Spor takımıdır ve yıllardır bu camiadadır.
2- Hile değil, seyirciden info almış. O da turnuvayı düzenleyen insanların sorunu. EF mutlaka kovalayacaktır.

"E-Sporcu Navi hile yaptı"

1- Navi E-Sporcu değil E-Spor takımıdır ve yıllardır bu camiadadır.
2- Hile değil, seyirciden info almış. O da turnuvayı düzenleyen insanların sorunu. EF mutlaka kovalayacaktır.

Biliyorum, başlığı moderatörler düzenlemiş.

Hile sayılır çünkü haksız şekilde avantaj sağlıyorsun. İstese bakmazdı sonuçta.

Biliyorum, başlığı moderatörler düzenlemiş.

Hile sayılır çünkü haksız şekilde avantaj sağlıyorsun. İstese bakmazdı sonuçta.

Hile ile avataj sahibi olmayı karıştırıyorsun. Kurallar dahilinde bir olay. Oyuncunun ekstra bir ekipmanla ya da yazılımla oyuna müdahelesi yok. Büyük salonda yapsalardı böyle bir sıkıntı çıkmazdı.

Buğra çok etkisiz kaldı. 3 tane net hatası var ki bir tane D2'de var ki aman yarabbi. Zaten minor bir turnuva. Sırada major var, ona deli gibi hazırlanmaları lazım.

Oyuncunun ekstra bir ekipmanla ya da yazılımla oyuna müdahelesi yok.
Aynen öyle. Ne yapsın insan kulağında AirPods'larda olduğu gibi dışarıdaki sesleri duymama gibi bir opsiyon yok ki. Duyuyor adam. İnsan sonuçta. Bağıra bağıra info veren koca bir topluluk var orada. :)

En fazla ne yapardı? Info aldığını belli etmeden, çaktırmadan ekranına bakmaya devam ederek oyunu kazanırdı. Sadece seyircilere ufak bir bakış attı diye info aldığı açığa çıktı sonuçta. Çaktırmasa bunu konuşur muyduk? Hayır. Ama infoyu almış olurdu yine de. Duymamak mümkün değil.

Aynen öyle. Ne yapsın insan kulağında AirPods'larda olduğu gibi dışarıdaki sesleri duymama gibi bir opsiyon yok ki. Duyuyor adam. İnsan sonuçta. Bağıra bağıra info veren koca bir topluluk var orada. :)

En fazla ne yapardı? Info aldığını belli etmeden, çaktırmadan ekranına bakmaya devam ederek oyunu kazanırdı. Sadece seyircilere ufak bir bakış attı diye info aldığı açığa çıktı sonuçta. Çaktırmasa bunu konuşur muyduk? Hayır. Ama infoyu almış olurdu yine de.

Kulaklıktan dışarının sesini duyamazlar. Oyuncuların konuşması ve oyunun kendi sesi var. Ayrıca pilot kulaklıkları da var. Seyirciye bakıp infoyu alıyor.

Ayrıca sadece ufak bir bakış değil. Koçları da seyirciyi tebrik ediyor el bitiminde. Ama yapacak bir şey yok. Minnacık yerde yaparlarsa finali bunlar olabilir.

Tamam kardeşim. Benim yerime senin 1.5 ve 1.6'da Türkiye derecelerin falan var galiba. Benden daha tecrübelisin bu konuda. Neyse iyi sosyaller.
Evet, tecrübeliyim, biliyorum. Oyun ve oyuncular o anda sessizdir, bu bir gerçek. Oyunda o anda ses çıkaracak ne var? Müzik mi çalıyor oyunun içinde? Bire bir kalmışken sağdan soldan ayak sesleri mi geliyor? Nesneler mi kırılıyor? Bombalar mı patlıyor? Sadece kendi karakterinin adım seslerini duyuyor oyuncu, başka bir şey değil. Bir de rakibin seslerini duymak için pür dikkat oyunu dinliyor. Takım da susuyor ki oyuncu rahatça duyabilsin diye. Eğer net bir info olmadığı sürece takım konuşmaz.