Detaylar
Kim cevapladı?Tuhoiisa
Üstün
İzleyiciden info alıyor galiba.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Navi takımın ismiymiş, belki çığlık seslerine göre hareket etmiş olabilir ama bu onun hile yaptığı anlamına geldiğini düşünmüyorum.
Kayraa
Başarılı
İzleyicilerin görmesi için olan ekranı ghostluyor sanırım, bariz hile.
Navi takımın ismiymiş, belki çığlık seslerine göre hareket etmiş olabilir ama bu onun hile yaptığı anlamına geldiğini düşünmüyorum.
Yok hocam bayağı bayağı dinledi izleyiciyi. Round bitince kalkıp teşekkür ediyor. Hilelik bir şey yokta her esl turnuvasında olması garip.
İzleyicilerin görmesi için olan ekranı ghostluyor sanırım, bariz hile.
Yok hocam izleyici arkada diye bağrıyor oda arkaya dönüyor.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Aynen şimdi izledim tekrar biraz duvara karşı durup izleyicilere bakıyor info almak için.İzleyicilerin görmesi için olan ekranı ghostluyor sanırım, bariz hile.
Astrea Virgo
Yetkin
Maç kurallarında monitör dışında bir yere bakmak suç teşkil ediyorsa duruma göre işlem yapılır. CS2'nin dosyalarına müdahalede bulunacak herhangi bir eylem yapmadığı için bu hile sayılmaz.
LA Knight
Üstün
Bu hep yapılan bir şey. Turnuva kimin evindeyse veya orada o takımın seyircisi varsa hep böyle yapılıyor. Birkaç tane espor maçı izlemiştim FUT'un 2-3 ay önce turnuvaya ev sahibi olan ülkenin berbat bir takımına böyle yenildiğini görmüştüm.
Bu hep yapılan bir şey. Turnuva kimin evindeyse veya orada o takımın seyircisi varsa hep böyle yapılıyor. Birkaç tane espor maçı izlemiştim Fut'un 2-3 ay önce turnuvaya ev sahibi olan ülkenin berbat bir takımına böyle yenildiğini görmüştüm.
Turnuva Malta'da hocam. Bilginiz olsun. Navi Ukrayna takımı. Hilelik bir şey yok ama bu bir çirkeflik.