Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3586

Uzman
Makaleler
33
EA yapımı bir oyuna girmek istediğimde internet kapalı iken hata veriyor ama önceden vermezdi. Ben de internete bağlandım ama şimdi de resimdeki gibi beyaz bir pencere ile karşılaşıyorum, sizce neden olabilir?

IMG_20240405_220538.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürüm 13.162.0.5675 yüklenmiş ve güncellemeler de kapatılmıştı. Sürüm 13.166.0.5679'a güncellendi ve sorun çözüldü.
EA yapımı bir oyuna girmek istediğimde internet kapalı iken hata veriyor ama önceden vermezdi. Ben de internete bağlandım ama şimdi de resimdeki gibi beyaz bir pencere ile karşılaşıyorum, sizce neden olabilir?

Eki Görüntüle 32980

Sistemi yeniden başlattığimda bu hata gidiyordu. Kesin cozum değildir kesin ama bir dene istersen. Silip tekrar kurmada is gorebilir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki.

Bu hatayı aldım.

IMG_20240405_221447.webp

Nedenini düşündüm ama aklıma bir fikir gelmedi, uygulamayı tamamen silip tekrar yüklemeyi denedin mi?
Evet. Silip tekrar yükledim, güncellemelerini de yaptım.

Sistemi yeniden başlattığimda bu hata gidiyordu. Kesin cozum değildir kesin ama bir dene istersen. Silip tekrar kurmada is gorebilir belki.
Sabahtan beridir böyle hocam.