Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MasterPhoeniX

Gelişen
Merhabalar, ben EA Games Launcher'ında Battlefield 1'in standart sürümüne sahibim. Steam'den oyunun Revolution sürümünü alırsam, 14 level hesabımı orda kullanabilir miyim? Ayrıca oyunu tekrardan Steam üzerinden indirmem gerekli olur mu?

Şimdiden teşekkür ediyor, okurlara iyi okumalar diliyorum.

Çözüm
Oyunu tekrardan Steam'den indirmen gerekir evet. Oyunun sürümünü satın aldıktan sonra aynı hesap bilgilerini girersen eski hesabın kaldığı yerden devam edecektir.

Ama EA klasöründe ki BF1 oyun klasörünü Steamapps-common klasörüne atarsan dosyaları doğrulayıp indirmene gerek kalmadan oynayabilirsin.
Oyunu tekrardan Steam'den indirmen gerekir evet. Oyunun sürümünü satın aldıktan sonra aynı hesap bilgilerini girersen eski hesabın kaldığı yerden devam edecektir.

Ama EA klasöründe ki BF1 oyun klasörünü Steamapps-common klasörüne atarsan dosyaları doğrulayıp indirmene gerek kalmadan oynayabilirsin.

Çözüm

Ama EA klasöründe ki BF1 oyun klasörünü steamapps-common klasörüne atarsan dosyaları doğrulayıp indirmene gerek kalmadan oynayabilirsin.

Bu kadar kısa sürede yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Dediğiniz işlemleri tek tek uyguladım ve sorunsuz bir şekilde hesabımı kullanabiliyorum. Tekrardan teşekkür ediyor, iyi sosyaller diliyorum.