Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Çözüldü: FC24 EA üzerinden repair yapmadan açılmıyor
FC24 oynarken birkaç aydır böyle bir sorun yaşamamıştım ama 2-3 gündür eğer EA üzerinden repair yapmadan oyunu açmaya çalışırsam hazırlama ekranı açılıyor daha sonrasında hiç açmaya çalışmamışım gibi oyun üzerinde başlat seçeneği çıkıyor. Repair yapınca düzgün şekilde çalışıyor.
Şu konuda olan çözümü bütün oyunlar için deneyin.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
EA App yüklü mü?
@Silinen üye hocamın dediği gibi bu çözümü deneyin aynısını FIFA 23 için uygulamıştım.
Çözüldü: FC24 EA üzerinden repair yapmadan açılmıyor
FC24 oynarken birkaç aydır böyle bir sorun yaşamamıştım ama 2-3 gündür eğer EA üzerinden repair yapmadan oyunu açmaya çalışırsam hazırlama ekranı açılıyor daha sonrasında hiç açmaya çalışmamışım gibi oyun üzerinde başlat seçeneği çıkıyor. Repair yapınca düzgün şekilde çalışıyor.techolay.net
Şu konuda olan çözümü bütün oyunlar için deneyin.
@Silinen üye hocamın dediği gibi bu çözümü deneyin aynısını FIFA 23 için uygulamıştım.
Evet yüklü. Bugün açılmamaya başladı. Hiçbir sorun yoktu. Dün oynuyordum.EA App yüklü mü?
Preparing game ekranında takılıyor ve sonrasında atıyor.
EA App de hiçbir şekilde açılmıyor.
Deneyeceğim. Yazarım şimdi.
Installer'ın içinde anticheat yok.
Evet denedim, olmadı maalesef.EA App'i tekrar indirmeyi/güncellemeyi denedin mi?
EA App
Eskiden tanıdığımız Origin'in yerini alan EA App ile EA oyunlarına erişin. Oyunları tek tek satın almanıza gerek kalmadan oynayabileceğiniz EA Play abonelik sistemi de işinize yarayacaktır.techolay.net