Makaleler
1
Electronic Arts'ın CEO'su Andrew Wilson, son zamanlarda şirketin AAA oyunlarında dinamik reklamların uygulanmasını düşündüğünü açıkladı. EA için yeni bir şey değil reklam yerleştirmek. 12 yıl boyunca uyguladıkları bir sistem.

EA'in burada bahsetmiş olduğu kısım iş dünyasında ''DAI'' olarak biliniyor. Açılımı ''Dinamik Reklam Eklemesi'' Bu, kullanıcıların alışkanlıklarına, geçmişlerine ve ilgi alanlarına dayalı olarak ticari içeriği daha akıllı bir şekilde iletmek demektir.

EA'in CEO'su oyunlara reklam eklemenin hakkında yaptığı açıklamada:

''Reklam, bizim için anlamlı bir büyüme faktörü olabilir. Şu anda şirket içinde ekiplerimiz, oyun deneyimlerimiz içinde çok düşünceli uygulamaları nasıl gerçekleştireceğimizi inceliyorlar.''

Kaynak:

Son düzenleyen: Moderatör:
Electronic Arts'ın CEO'su Andrew Wilson, son zamanlarda şirketin AAA oyunlarında dinamik reklamların uygulanmasını düşündüğünü açıkladı. EA için yeni bir şey değil reklam yerleştirmek. 12 yıl boyunca uyguladıkları bir sistem.

EA'in burada bahsetmiş olduğu kısım iş dünyasında ''DAI'' olarak biliniyor. Açılımı ''Dinamik Reklam Eklemesi'' Bu, kullanıcıların alışkanlıklarına, geçmişlerine ve ilgi alanlarına dayalı olarak ticari içeriği daha akıllı bir şekilde iletmek demektir.

EA'in CEO'su oyunlara reklam eklemenin hakkında yaptığı açıklamada:

''Reklam, bizim için anlamlı bir büyüme faktörü olabilir. Şu anda şirket içinde ekiplerimiz, oyun deneyimlerimiz içinde çok düşünceli uygulamaları nasıl gerçekleştireceğimizi inceliyorlar.''

Kaynak:
Adamların oyuna para vereceğiz üstüne bir de reklam göreceğiz ha? Öyle mi EA?

Para verdiğin oyunda reklam görmek mantıklı mı sence?
Dostum YouTube misali reklamlar değil ki bunlar, örnek veriyorum Forza oynuyorsun pankartta bir şirketin reklamı olacak ya da bir markanın çok da büyütülecek bir şey değil bana kalırsa reklam olacaksa böyle olsun en azından ilgimizi çekene bakabiliriz.

Dostum YouTube misali reklamlar değil ki bunlar, örnek veriyorum Forza oynuyorsun pankartta bir şirketin reklamı olacak ya da bir markanın çok da büyütülecek bir şey değil bana kalırsa reklam olacaksa böyle olsun en azından ilgimizi çekene bakabiliriz.
Olacaksa öyle olsun. Ben mobil oyunlardaki gibi ekranın yarısını kapsayan geçilemeyen reklam sandım.

Zekice tasarlanmış bir reklam olacaksa burun kıvırmam, aksine saygı duyarım.

Amma velakin EA gibi para kölesi bir şirketin ilk önceliği fikir değil de para olacağı için, ortaya çok da harika şeyler çıkacağını düşünmüyorum.

Para verdiğin oyunda reklam görmek mantıklı mı sence?
YouTube ve Forza örnekleri güzel olmuş. Ben de aynılarını söyleyecektim zaten.

Durup dururken oyunun ortasında birden karakterler çıkıp ürün pazarlayacak değiller ya. :D

EA'ya şu kur döneminde bile 100 liradan fazla para vermem. Bu kadar itici bir firma olabilir mi ya. Futbol oyununun alternatifi FIFA/UFL falan bir gelsin hele.