Hasanxcd

Uzman
Battlefield 6 açık betası bugün oynanabilir hale geldi. Beta deyince oyuna para ödemeden oyunu denemek geliyor değil mi aklınıza ama oyunun yapımcısı EA olunca oynamak için ön sipariş vermeniz gerek. Başka bir şey demiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık betaya katılmak için neden bir şey izlemek zorun da kalayım.
Hem ayranın dökülmesin... Neyse istersen gel.
1754570002197.webp

Açık beta 9 ağustos itibariyle başlıyor. Bu erken erişim. Twitch DROP, Battlefield LABS kullanıcıları ve EA PLAY PRO'ya sahip olanlar girebiliyor.

Hem ayranın dökülmesin... Neyse istersen gel.
Eki Görüntüle 170903

Dostum beta dediğimiz şey insanların oyunu denemesi için ücretsiz olarak verilir tabii bunu bilmediğinden dolayı bu zorlamayı kabul ediyorsun. Sırf 1 saat izlememek için kapalı betaya da katılmadım. Sizin zamanınız değerli olmayabilir ama benim zamanım değerli.

İzleme. 9 Ağustos'ta başlayacak herkese açık beta. Şu anda erken erişime yeni girdi.

Keşke direk açık beta demek yerine bunu açıklasalardı. Yine adına yanıldık teşekkürler bilgilendirme için. Bende açık beta yazıyor diye direk indirdim.

Dostum beta dediğimiz şey insanların oyunu denemesi için ücretsiz olarak verilir tabii bunu bilmediğinden dolayı bu zorlamayı kabul ediyorsun. Sırf 1 saat izlememek için kapalı betaya da katılmadım. Sizin zamanınız değerli olmayabilir ama benim zamanım değerli.

Keşke direk açık beta demek yerine bunu açıklasalardı. Yine adına yanıldık teşekkürler bilgilendirme için. Bende açık beta yazıyor diye direk indirdim.
Aklımı kullanıp başka işlerim yaparken arkada videoyu açık bıraktım dostum. Tavsiye ederim.