Aklımı kullanıp başka işlerim yaparken arkada videoyu açık bıraktım dostum. Tavsiye ederim.

Çoktan yaptım. Ancak arada tıklamam gerekiyor sekmeye. Tarayıcı uykuya alıyor yoksa sekmeyi bu nedenle zamanımın değerli olduğundan bahsettim.

Keşke gülmeden önce neden tarayıcının uyku moduna almasını kapatmadığımı sorsanız.

Son düzenleme:
Çoktan yaptım. Ancak arada tıklamam gerekiyor sekmeye. Tarayıcı uykuya alıyor yoksa sekmeyi bu nedenle zamanımın değerli olduğundan bahsettim.

Keşke gülmeden önce neden tarayıcının uyku moduna almasını kapatmadığımı sorsanız.
Değerli zamanını uyku modundan çıkarmaya harcayamadığın için mi? :cry:

İnan bana umrumda değil. :rofl:

İnsanların bu kadar duyarsız olması bazen insaların içini acıtsa da saçma sapan şeylere gülen insanlardan bir şey beklememek lazım. Şu an da uğraştığım projeden dolayı çok fazla sekme açık sürekli çalışmalarına gerek yok bu nedenle fazla RAM kullanımını azaltmak için açık uyku moduna alma. Konuyu fazla uzatmanın da gereksiz olduğunu düşünüyorum...

İnsanların bu kadar duyarsız olması bazen insaların içini acıtsa da saçma sapan şeylere gülen insanlardan bir şey beklememek lazım. Şu an da uğraştığım projeden dolayı çok fazla sekme açık sürekli çalışmalarına gerek yok bu nedenle fazla RAM kullanımını azaltmak için açık uyku moduna alma. Konuyu fazla uzatmanın da gereksiz olduğunu düşünüyorum...
Senden ne beklememiz gerek peki?

Hocam belki sekmelerinizi kapatıp sonra geçmişten geri açabilirsiniz. (Eğer çok önemli değilse.) Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Bu erken erişim ve oyuna sahip değilim oynuyorum? Tek yapman gereken erken erişim kodu almak.

Dostum konuyu uzatmaya gerek yok demiştim ama. Açık beta olarak lanse ediliyor açık beta oyunun ücretsiz olarak oyunun tam versiyonu olmayan bir sürümünde insanlara oyunu test ettirip oyun hakkın da görüşlerini almak içindir. Yani açık beta ücretsiz olarak verilir ancak EA bunu kendi uygulamasına falan yazmak yerine direk oyunun ismini open beta olarak yaparsa doğal olarak ücretsiz beklersin. Uzatmaya gerçekten gerek yok bitti artık.