Daha çpk özelliği var. Daha iyi deniyor bi bakıcam gelince bana.Aldım teşekkürler. T4 prodan daha iyi bir model mi?
Detaylar
Kim cevapladı?mehmetdemir32
Uzman
Fantech EOS pro mu x20 mi? X20nin dengi nDaha çpk özelliği var. Daha iyi deniyor bi bakıcam gelince bana.
Eos pro dengi sayılabilir ama bu daha iyi.
mehmetdemir32
Uzman
Flydigi vader 3-4 Pro vs kk20 Max vs x20?
Vader olanlar daha iyi bence.
mehmetdemir32
Uzman
Neye göre hocam? Bide x20 vaderlerle denk sayılabilir mi yani onların seviyesinde mi?
Daha elime gelmedi gelince net yorum yaparım ama en azından malzeme kalitesi olarak Vaderlar kadar iyi olacağını sanmam. Vader 3 pro var elimde sadece.
KK2 diyorsan Vader 3 daha iyi. KK3 Max ile kapışırlar net bir şey diyemem o noktada. KK3 Max'de çok iyi kol KK3 Max ve Vader 3 pro arası biraz kullanıcının hangisi daha hoşuna gitti ona kalıyor.
KK2 diyorsan Vader 3 daha iyi. KK3 Max ile kapışırlar net bir şey diyemem o noktada. KK3 Max'de çok iyi kol KK3 Max ve Vader 3 pro arası biraz kullanıcının hangisi daha hoşuna gitti ona kalıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
mehmetdemir32
Uzman
Vader 3 kaç TL hocam ben stoğunu bulamadım.Daha elime gelmedi gelince net yorum yaparım ama en azından malzeme kalitesi olarak Vaderlar kadar iyi olacağını sanmam. Vader 3 pro var elimde sadece.
Şu an satılmıyor Vader 3 zaten. Vader 4 Pro var ama bayağı pahalı.
Son düzenleyen: Moderatör: