Merhaba, x20 yayından kaldırılmış. X15 ile yakın fiyattalar. X15 alınır mı? X20 ile ne farkları var? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

X20'nin daha fazla özelliği vardı ama X15'de alınır. Sadece Temu yerine bu attığım linkte 1400TL yani daha ucuz . Buradan alabilirsin istersen.

Hocam X20 1000MAH mış şarjı kaç saat götürür, şarj süresi ne kadar, 45W şarj aleti ile şarj etsem problem çıkarır mı?

10 saat yazıyordu açıklamasında ama RGB'yi kapatırsanız daha uzun gider diye düşünüyorum. Kablosuz kulaklık, mouse, klavyeler, kontrolcüler hızlı şarj adaptörleriyle şarj edilmez hocam. Bilgisayarınızdaki USB girişini kullanırsanız daha uzun ömürlü olur.

Buna uygun onerebileceginiz şık ve uygun şarj standı var mı? Emin değilim ama uygunsa belki alabilirim.
10 saat yazıyordu açıklamasında ama RGB'yi kapatırsanız daha uzun gider diye düşünüyorum. Kablosuz kulaklık, mouse, klavyeler, kontrolcüler hızlı şarj adaptörleriyle şarj edilmez hocam. Bilgisayarınızdaki USB girişini kullanırsanız daha uzun ömürlü olur.

Buna uygun onerebileceginiz şık ve uygun şarj standı var mı? Emin değilim ama uygunsa belki alabilirim.
Şarj standı yok diye biliyorum.

1732096681733.webp

Ürün elime ulaşmayınca ben gidip Aras Kargo'dan aldım artık :D Analog Testleri ekranda göründüğü şekilde. Malzeme kalitesi şaşırttı çünkü testlerde iyi değil gibi yorumlar almıştım ama gayet kaliteli. Özellikle parmakların dinlendiği kavrama noktalarının kaplaması gayet iyi tam elin kaymaması için güzel bir yapıda yapılmış. D-pad 4 yönlü ama dövüş oyunlarında kullanmak istersen de 8 yönlü çalışabiliyor ve 4 yönlü olup stabil 8 yön verebilen nadir kollardan. Tek eksi yanı A-B-X-Y tuşları biraz oynuyor yani oynamadan kastım hata falan yok. Xbox 9. nesil gibi yuvasında sallanıyor kısacası tam sabit değil. Sabit olan yapıyı daha çok sevsem de tuş hissiyatı ve sallanması az olduğu için tolere edilir gayet.

1732096996946.webp

Bu gamepad 3000TL olsa bile önerebileceğim bir gamepad olmuş ki Temu indirimi ile 1600 liraya almıştım. Kesinlikle 10 üzerinden 9 puanı kesinlikle var. Vader 3 pro ve Flydigi Apex 4'ten güzel esinlenilmiş baya sağlam kol.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 100207

Ürün elime ulaşmayınca ben gidip Aras Kargo'dan aldım artık :D Analog Testleri ekranda göründüğü şekilde. Malzeme kalitesi şaşırttı çünkü testlerde iyi değil gibi yorumlar almıştım ama gayet kaliteli. Özellikle parmakların dinlendiği kavrama noktalarının kaplaması gayet iyi tam elin kaymaması için güzel bir yapıda yapılmış. D-pad 4 yönlü ama dövüş oyunlarında kullanmak istersen de 8 yönlü çalışabiliyor ve 4 yönlü olup stabil 8 yön verebilen nadir kollardan. Tek eksi yanı A-B-X-Y tuşları biraz oynuyor yani oynamadan kastım hata falan yok. Xbox 9. nesil gibi yuvasında sallanıyor kısacası tam sabit değil. Sabit olan yapıyı daha çok sevsem de tuş hissiyatı ve sallanması az olduğu için tolere edilir gayet.

Eki Görüntüle 100209

Bu gamepad 3000TL olsa bile önerebileceğim bir gamepad olmuş ki Temu indirimi ile 1600 liraya almıştım. Kesinlikle 10 üzerinden 9 puanı kesinlikle var. Vader 3 pro ve Flydigi Apex 4'ten güzel esinlenilmiş baya sağlam kol.
Vade 3 pro - 4 pro - flydigi apex4 ile denk bir kol mu?

Eki Görüntüle 100207

Eki Görüntüle 100209

Hocam ürün benimde elime ulaştı nasıl telefona bağlayabilirim?

Vader 4 pro ve Apex 4 ile eşit diyemem ama Vader 3 kıvamı bir kol.

Arkasında tuş var onu orta kısma bluetooth işaretine al sonra home tuşuna basılı tut bir süre.

Eki Görüntüle 100207

Ürün elime ulaşmayınca ben gidip Aras Kargo'dan aldım artık :D analog testleri ekranda göründüğü şekilde. Malzeme kalitesi şaşırttı çünkü testlerde iyi değil gibi yorumlar almıştım ama gayet kaliteli. Özellikle parmakların dinlendiği kavrama noktalarının kaplaması gayet iyi tam elin kaymaması için güzel bir yapıda yapılmış. D-pad 4 yönlü ama dövüş oyunlarında kullanmak istersen de 8 yönlü çalışabiliyor ve 4 yönlü olup stabil 8 yön verebilen nadir kollardan. Tek eksi yanı a-b-X-y tuşları biraz oynuyor yani oynamadan kastım hata falan yok. Xbox 9. nesil gibi yuvasında sallanıyor kısacası tam sabit değil. Sabit olan yapıyı daha çok sevsem de tuş hissiyatı ve sallanması az olduğu için tolere edilir gayet.

Eki Görüntüle 100209

Bu gamepad 3000TL olsa bile önerebileceğim bir gamepad olmuş ki Temu indirimi ile 1600 liraya almıştım. Kesinlikle 10 üzerinden 9 puanı kesinlikle var. Vader 3 Pro ve flydigi Apex 4'ten güzel esinlenilmiş bayağı sağlam kol.

Joystickleri yerinde tutan mıknatısların zayıf olduğunu söyleyen incelemeler vardı sizce bir sıkıntı var mı?