Galiba tüm kurumların web sitelerini yenileyecekler ve tek tarzda yapacaklar gibi. Bence iyi olur yani, yakışır.
Detaylar
Kim cevapladı?Andrea Kimi Antonelli 93
Üstün
Tasarım baştan aşağıya yenilenmiş. Eski ve yeni tasarımı koyuyorum:
Eki Görüntüle 276536
Eki Görüntüle 276538
Oha çok iyi.
Kayraa 30
Üstün
Yapay zeka kullanımı böyle bir şey değil. AI Slop ile düzgün AI kullanma arasında dağlar kadar fark var.Yapay zeka diye vurgulayan arkadaşlar ne bekliyordunuz? Yıl olmuş 2026 hala teker teker el ile yazılacak değil ya tasarım da gayet işlevsel ve güzel gözüküyor. Bir şeyler deneniyor da, hayırlısı bakalım.
Tamam site AI, gayet de normal ama bari fotograflar AI olmasaydi...
ElonXMusk 60
Üstün
- Makaleler
- 1
Ne beklenir? Kitaplarda da var AI kullanımı.Tamam site AI, gayet de normal ki oyle olmasi da gerekir ama bari fotograflar AI olmasaydi...
Bu kadar abartılacak bir durum değil bence. Ne de olsa öğrenciler tasarımı değil, kaynakları kullanacak. Şuan ki kaynaklar hakkında fikrim yok onları değiştirdiler mi bilmiyorum.Yapay zeka kullanımı böyle bir şey değil. AI Slop ile düzgün AI kullanma arasında dağlar kadar fark var.
Kayraa 30
Üstün
Gayet de abartılacak bir durum. bir tane görsel tasarımcı bulunamıyor mu? Hani itibardan tasarruf olmuyordu? Ayrıca çizgi filmlerde bile AI kullanıyorlar. Bildiğin brainrot içerikler.
Bu kadar abartılacak bir durum değil bence. Ne de olsa öğrenciler tasarımı değil, kaynakları kullanacak. Şuan ki kaynaklar hakkında fikrim yok onları değiştirdiler mi bilmiyorum.
afacanc38 84
Üstün
Bu arada an itibariyle Sebit VCloud tabanlı eski EBA hâlâ ders.eba.gov.tr'den erişilebilir durumda.
Son düzenleme: