Furkan9600 3

Yetkin
Yer
Düzce
images (2).webp

Bu anakarta hangi kasa uygun olur?

Herhangi bir ATX kasa fazlasıyla uygun.
Normal yönüne çevrilip arka portlar arkaya geldiğinde muhtemelen bu kısmın uzunluğundan dolayı ATX kasaya sığmaz.

1757065271048.webp

Model adı okunmuyor da modelini yazar mısınız anakartın. Sunucu anakartı muhtemelen ama normal kasalara uymayabilir.

Normal yönüne çevrilip arka portlar arkaya geldiğinde muhtemelen bu kısmın uzunluğundan dolayı ATX kasaya sığmaz.

Eki Görüntüle 182150

Model adı okunmuyor da modelini yazar mısınız anakartın. Sunucu anakartı muhtemelen ama normal kasalara uymayabilir.

ECS Q53T-GB v1.1

Ben de öyle tahmin ettim ama model numarası okunmadığından kesin konuşmak istemedim 😂btx kasaları bulmanız çok zor, sahibinden üzerinden 2. el eski kasalara bakın. Hatta kasasız da kullanabilirsiniz bence.

Zaten uzay montaj kullanıyorum 😂

ECS Q53T-GB v1.1

Zaten uzay montaj kullanıyorum 😂
Anakart Google'da bile çıkmıyor 😂 Bence uzay montaj kullanmaya devam edin ya da dediğim gibi eski BTX kasalara bakabilirsiniz ama bulması zor. Yanlış hatırlamıyorsam eski Mac Pro kasalarından bazıları öyleydi ama şimdi emin olamadım yanlış hatırlıyor da olabilirim.

@naganen,
Screenshot_2025-09-05-13-28-51-763_com.ebay.mobile.webp

Arkadaş bu 😂

Anakart Google'da bile çıkmıyor 😂 bence uzay montaj kullanmaya devam edin ya da dediğim gibi eski btx kasalara bakabilirsiniz ama bulması zor. Yanlış hatırlamıyorsam eski Mac Pro kasalarından bazıları öyleydi ama şimdi emin olamadım yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Eski Mac Pro kasası bulsam alırım direkt 😂

Anakart Google'da bile çıkmıyor 😂 bence uzay montaj kullanmaya devam edin ya da dediğim gibi eski btx kasalara bakabilirsiniz ama bulması zor. Yanlış hatırlamıyorsam eski Mac Pro kasalarından bazıları öyleydi ama şimdi emin olamadım yanlış hatırlıyor da olabilirim.

https://shbd.io/s/cLheB3Mk sanırım bu olur 😂

Son düzenleme: