Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEQ

Yetkin
Yer
Tardis
Merhaba. Bugün telefonumda Chrome'dan Edge'e gecme karari aldim. Her seyi hallettim ancak Edge'in alttaki barina alisamayacagim gibi, bunu Brave gibi uste tasima ayari var mi? Yoksa mecbur Brave'e gececegim.

Çözüm
Çoğu yere ve forumlara baktım ama bunu yapmanın yolu yok. Alt bara alışmanız daha iyi olur bence. Çoğu yeni tarayıcı böyle ve işlemleri yapmak için parmağınızı en üste uzatmanıza gerek kalmıyor.

Co-Pilot'u kullanmıyor iseniz alt bardan nasıl kapatabileceğinizi gösterebilirim.
Çoğu yere ve forumlara baktım ama bunu yapmanın yolu yok. Alt bara alışmanız daha iyi olur bence. Çoğu yeni tarayıcı böyle ve işlemleri yapmak için parmağınızı en üste uzatmanıza gerek kalmıyor.

Co-Pilot'u kullanmıyor iseniz alt bardan nasıl kapatabileceğinizi gösterebilirim.

Çözüm

Hayir kullanmiyorum.

O zaman arama kısmına bunu yapıştırın.

edge://flags/

Arama kısmına bar yazıp "Copilot Toolbar" ayarını Disabled olarak ayarlayın. Copilot yerine yeni sekme aç tuşu gelecek.

Screenshot_2024-03-27-23-27-37-93_df198e732186825c8df26e3c5a10d7cd.webp

Son düzenleme: