Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çoğu yere ve forumlara baktım ama bunu yapmanın yolu yok. Alt bara alışmanız daha iyi olur bence. Çoğu yeni tarayıcı böyle ve işlemleri yapmak için parmağınızı en üste uzatmanıza gerek kalmıyor.
Co-Pilot'u kullanmıyor iseniz alt bardan nasıl kapatabileceğinizi gösterebilirim.
Co-Pilot'u kullanmıyor iseniz alt bardan nasıl kapatabileceğinizi gösterebilirim.
- Makaleler
- 9
Çoğu yere ve forumlara baktım ama bunu yapmanın yolu yok. Alt bara alışmanız daha iyi olur bence. Çoğu yeni tarayıcı böyle ve işlemleri yapmak için parmağınızı en üste uzatmanıza gerek kalmıyor.
Hayir kullanmiyorum.
- Makaleler
- 9
O zaman arama kısmına bunu yapıştırın.
edge://flags/Arama kısmına bar yazıp "Copilot Toolbar" ayarını Disabled olarak ayarlayın. Copilot yerine yeni sekme aç tuşu gelecek.
Son düzenleme:
O zaman arama kısmına bunu yapıştırın.
edge://flags/#edge-overflow-menu-new-design
Arama kısmına bar yazıp "Copilot Toolbar" ayarını Disabled olarak ayarlayın. Copilot yerine yeni sekme aç tuşu gelecek.
Eki Görüntüle 29871
Teşekkür ederim, en azindan boyle daha kullanisli oldu.