tear

Üstün
Makaleler
34

Bahsedilene göre olay saat 02:00 sıralarında olmuş

IMG_1950.webp

Duru silahı getiren kişinin eski sevgilisiymiş ve yakınları cinayet olduğunu iddia ediyor olayın:

LINK

Şimdi Twitter’da dönen "Belalı erkek sevdalısı" konusuna gelirsek: Kerem ile Duru'nun sürekli ayrılıp barıştığı toxic bir ilişkisi var mış. Duru daha önceden önceki eski sevgilisine gülerek "Sen tam annemin istediği bir tipsin ama ben belalı seviyorum" demiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik Türk kızları denebilecek bir olay, doğal seçilim demek istemem ama "belalı" sevmenin sonu böyle bitiyor.
Doğal seçilim olayını geçtim 15 yaşındaki kızın gece 2’de dışarıda ne işi var ben 15 yaşındayken saat 12 olmadan uyuyordum. Ben de gen Z’yim fakat bu nesilin sonu hiç iyi değil.

Doğal seçilim olayını geçtim 15 yaşındaki kızın gece 2'de dışarıda ne işi var ben 15 yaşındayken saat 12 olmadan uyuyordum. Ben de gen Z'yim fakat bu nesilin sonu hiç iyi değil.

İnanın benim de ne yaptıkları hakkında hiçbir fikrim yok. Ben 15 yaşında en fazla akşam 9'a kadar kalırdım. 17 yaşında da bulundum ama ne gece 2'de dışarıdaydım, ne de tabancayla oyun oynuyordum.

Bahsedilene göre olay saat 02:00 sıralarında olmuş

Eki Görüntüle 75719

Duru silahı getiren kişinin eski sevgilisiymiş ve yakınları cinayet olduğunu iddia ediyor olayın:

LINK

Şimdi Twitter’da dönen "Belalı erkek sevdalısı" konusuna gelirsek: Kerem ile Duru'nun sürekli ayrılıp barıştığı toxic bir ilişkisi var mış. Duru daha önceden önceki eski sevgilisine gülerek "Sen tam annemin istediği bir tipsin ama ben belalı seviyorum" demiş.
17 yaşında biri silahla oynuyor mu? Vay arkadaş işe bak.

İlk önce, o silahı sen nereden buldun? Ruslatlı olamaz çünkü 17 yaşında. 15 yaşındaki gencin gece 2de sokakta ne işi var? Daha da derini, sen o silahla oynayacak yüreği nerden buluyorsun? Amcamın ruslatlı tabancası vardı bana al demişti ben yanlış bir şey yaparım diye elimi bile sürmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye kendinize göre düşünüyorsunuz?

Kız daha 15 yaşındaymış ve büyüdüğü ortamı biliyor musunuz, nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz?

Niye kendinize göre düşünüyorsunuz?

Kız daha 15 yaşındaymış ve büyüdüğü ortamı biliyor musunuz, nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz?
Kızın babası refah partide görev almış eskiden şeriatçı yani… ben de Adana’da torbacılarla büyüdüm ortam sen istemedikçe seni değiştirmez.