Gece 2'de okulun bahçesinde ne yapıyorlardı?
Detaylar
Kim cevapladı?RockyHighway79
Üstün
Bu sıralar çocukların ve gençlerin işlediği cinayet vakaları bayağı arttı. Bu olay bana kasıtlı cinayetmiş gibi geldi. Yok silah deniyormuş, eli yanlışlıkla tetiğe dokunmuş falan filan hikaye bunlar. 17 yaşındaki eleman silahla oynamaması gerektiğini bilmiyor mu şimdi? Silahla oynarken kızı yanlışlıkla göğsünden vurmuş, üstüne üstlük vurduğu kız da eski sevgilisiymiş. Bu kadar mı tesadüf olur ya? 
Yahu bir insan neden tabancayı okula gecenin köründe getirir? O karanlıkta niye tabancayla oynar? Hadi kızım sen de hiç mi akıl yok tabancalı birinin yanına gidiyorsun? Neyse Allah rahmet eylesin.
Son düzenleme:
baysigma
Uzman
Bahsedilene göre olay saat 02:00 sıralarında olmuş.
Eki Görüntüle 75719
Duru silahı getiren kişinin eski sevgilisiymiş ve yakınları cinayet olduğunu iddia ediyor olayın:
LINK
Şimdi Twitter'da dönen "belalı erkek sevdalısı" konusuna gelirsek: Kerem ile Duru'nun sürekli ayrılıp barıştığı toxic bir ilişkisi var mış. Duru daha önceden önceki eski sevgilisine gülerek "sen tam annemin istediği bir tipsin ama ben belalı seviyorum" demiş.
Allah rahmet eylesin benimle yaşıtmış, silahı sıkan kişiyi bulacaksın döve döve öldüreceksin kısasa kısas.
Yalnız kurtlar vadisi seyredenlerin yaş ortalaması büyük olduğu için öyle özenme olayı filan olmuyor, ya sıfır bire özenmiştir ya da saçma sapan sokak dizilerine, Kurtlar vadisinin ana konusu mafya değil zaten, siyaset, politika filan.
Yalnız Kurtlar Vadisi seyredenlerin yaş ortalaması büyük olduğu için öyle özenme olayı filan olmuyor, ya sıfır bire özenmiştir ya da saçma sapan sokak dizilerine, Kurtlar Vadisi'nin ana konusu mafya değil zaten, siyaset, politika filan.
Ben benzetme yapmadım, diğer bir üye yorumlayınca cevapladım. Kimlerden özendiğinin pek önemi yok ama bu tipler sokaktaki tipler. Sıfır bir sokağa yakın bir dizi kabul edilebilir. Bu katil met içip marka araçlarla story çekiyor, Adana'daki freni patlak motora biniyor.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Silah almanın bu kadar kolay olması hiç mantıklı gelmiyor. 17 yaşında birisi silahı nasıl edinip yanında gezdirebiliyor?
Ayrıca bu arkadaşlar nasıl 15 ve 17 yaşında dışarıdan görsem en az 20-25 derim, bu neslin genlerde sıkıntı var sanırım.
Ayrıca bu arkadaşlar nasıl 15 ve 17 yaşında dışarıdan görsem en az 20-25 derim, bu neslin genlerde sıkıntı var sanırım.
RockyHighway79
Üstün
Birkaç kişiye bakıp bütün bir nesli genelleyemezsin. İlla bir genelleme yapacaksak yeni neslin, yani bizim kuşağın, bir önceki kuşağa göre daha uzun boylu olduğunu söyleyebiliriz. Ama yüz anatomisi olarak kesinlikle bir önceki kuşağa göre daha genç görünüyoruz. Bu arada, kız bence gayet yaşını gösteriyor ama 17'lik elemanı dışarıda görsem ve bana 25 yaşında olduğunu söylese inanırım; çocuk gerçekten olgun duruyor yaşına göre. Muhtemelen kemik yaşı 19-20 falan.Silah almanın bu kadar kolay olması hiç mantıklı gelmiyor. 17 yaşında birisi silahı nasıl edinip yanında gezdirebiliyor?
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Zaten birkaç kişiye göre değil genel gördüklerime göre söylüyorum, okulda vs. yeni gelenler benden büyük gösteriyor. Ben de aynı kuşaktanım zaten 18 yaşındayım.Birkaç kişiye bakıp bütün bir nesli genelleyemezsin. İlla bir genelleme yapacaksak yeni neslin, yani bizim kuşağın, bir önceki kuşağa göre daha uzun boylu olduğunu söyleyebiliriz. Ama yüz anatomisi olarak kesinlikle bir önceki kuşağa göre daha genç görünüyoruz. Bu arada, kız bence gayet yaşını gösteriyor ama 17'lik elemanı dışarıda görsem ve bana 25 yaşında olduğunu söylese inanırım; çocuk gerçekten olgun duruyor yaşına göre. Muhtemelen kemik yaşı 19-20 falan.