Kendisinin bu kadar yemek yeme sebebinin annesini kaybetmesi olduğunu ekleyelim. Yani durduk yere bunu yapmamış; zevk alarak da yaptı demek yanlış olur. Bir nevi kendisini cezalandırmak amaçlı yapmış. Benim yakınımda böyle birileri yok falan, fistan bunlar boş laflar. Çok mu iyi tanıyorsun yakınındaki insanları? Şu anlık yapmıyor, inşallah olmaz öyle bir şey ama kötü bir olay yaşarsa yapmayacağı ne malum? Bu tür söylemler gerçeklikten çok uzak söylemler.
Üzülme duygusu değişik bir şeydir. İnsan, en çok sevdiği bir kişiyi kaybettiği zaman üzülür. Sevdiğiniz birisi sigara içiyor diyelim ki, buna da bahane bulmayın. Bu konu altında 25-30 tane mesaj var. Bunlardan kaç tanesi 'sigara içmiyorum' diyecek? Neyse, sigara içiyor diyelim. Sigara sebepli öldü, ne diyeceksin? 'Sigara içme' dedik mi, diyeceksin?
Herkes küfür ediyor. Nasıl bir argüman bu? Her insan kötüdür. Böyle konuşan insanlar her sabah uyanıp böbrek falan bağışlamıyorsa konuşmasınlar daha iyi. Kimse öyle temiz saf değil. İnternette gördüğünüz kişilerin rasgele hatasından ölümüne "üzülmedim" yazmak çok saçma.
Herkes küfür ediyor. Nasıl bir argüman bu? Her insan kötüdür. Böyle konuşan insanlar her sabah uyanıp böbrek falan bağışlamıyorsa konuşmasınlar daha iyi. Kimse öyle temiz saf değil. İnternette gördüğünüz kişilerin rasgele hatasından ölümüne "üzülmedim" yazmak çok saçma.
Sen çok mu üzüldün sanki? İnsanlar o kadar yeme demiş yemeye devam etmiş, annesinin ölümünden sonra yemeye devam etmiş olsa bile öncesinde yine kiloluydu.
Sen çok mu üzüldün sanki? İnsanlar o kadar yeme demiş yemeye devam etmiş, annesinin ölümünden sonra yemeye devam etmiş olsa bile öncesinde yine kiloluydu.