Detaylar
Kim cevapladı?Değil. İyi ola soru ekini ayırır ve bağlaçtan önce kesme işareti koymazdınız.
Winner
Üstün
Hayır iyi değil, özellikle YKS'nin değişmesi lazım.Merhabalar. Lise ve üniversitede sınavların ezberlemeye yönelik olduğunu fark ettim.
Ayrıca öğretmenler de sürekli test çözün diyormuş öğrencilere duyduğum kadarıyla.
Siz ne düşünüyorsunuz?
- Makaleler
- 14
Sence iyi mi?
Ben yazılım öğreneceğim. Matematiği sevdim. Ama biyolojiyi öğrenemediğim için benden bir halt olmazmış. (Böyle büyüttüler.)
Ben yazılım öğreneceğim. Matematiği sevdim. Ama biyolojiyi öğrenemediğim için benden bir halt olmazmış. (Böyle büyüttüler.)
Değil. Bilim derslerinden katlarca daha fazla Din Kültürü öğretmeni atarsan böyle olur.
CanPatrioTic
Yetkin
Cevabı kendin vermişsin.
Hindistan gibi insanların b*k içinde yürüdüğü bir ülkede bile, çocuklar anne karnından İngilizce ve en az bir yazılım diliyle doğuyor. Bizimkiler ise daha kendi ana dillerini düzgün konuşamıyor. Çoğu büyük şirketin CEO'su Hintli, artık ülkelerinde standart hale geldi. Bizde ise, Amerika’daki rütbesiz Türk polis bile 'gururumuz' diye büyük haber oluyor. 
Türkiye gibi işsizlik oranlarının yüksek olduğu ülkede bir de YKS olması yeni kariyer yapmaya başlayacak öğrencileri beterin beteri ediyor.Hayır iyi değil, özellikle YKS'nin değişmesi lazım.
Üstelik LGS, TYT, YKS gibi sınavlar da ezberleme odaklı.
Test çözmekten bilgiye muhtaç bir nesil yetişiyor.
Bir de bu ekonomi yüzünden makarna yiyip zihni gelişmeyen bir nesil var
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532