Bence ironi yapmaya çalışıyor ama yapamıyor. Yani umarım böyledir... Yoksa Atatürk'ü seven birinin bu tarz düşüncelerinin olacağını sanmıyorum.Bu kendini troll sanan arkadaşın konusunu uzatmaya gerek yok arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.
Detaylar
Kim cevapladı?İroni yaptım hocam özür dilerim anlamışsınızdır sandım. Ancak ezberci sistem cidden iyi değil.Bence ironi yapmaya çalışıyor ama yapamıyor. Yani umarım böyledir... Yoksa Atatürk'ü seven birinin bu tarz düşüncelerinin olacağını sanmıyorum.
Geçen yine bu forumda Atatürkçü ama muhafazakar olduğunu söyleyen biri vardı. CHP'nin Gazze için yaptığı yürüyüşün engellenmesini doğru bulduğunu söylüyordu. Yani her Atatürkçü öyle değil.Yoksa Atatürk'ü seven birinin bu tarz düşüncelerinin olacağını sanmıyorum.
Blackraven
Üstün
Eğitim sistemi hiçbir zaman iyi olmadı. Kendimden örnek vermek istiyorum: Meslek lisesinde "ağ sistemleri ve siber güvenlik" alanında öğrenciyim. Galatasaray lisesi ya da herhangi bir fen lisesi öğrencisinin girdiği matematik sınavıyla, Türk dili ve edebiyatı sınavı benim girdiğimle aynı. Ancak ben o öğrenciyle aynı eğitimi almıyorum. Ve inanın ben imla kurallarını vs. okuldan değil Technopat'ta ve Techolay'da öğrendim.
Okulda yapılan sınavların aynı olmadığı konusunda garanti verebilirim. Üniversite sınavının aynı olması ise gayet normal sonuçta meslek lisesinin amacı adı üstünde "meslek" öğretmektir. Hatta çok değil 15 yıl öncesinde direkt katsayı sistemi sebebiyle meslek liselerinden 4 yıllık kazanılması imkansıza yakındı çünkü o okulların amacı 4 yıllık mühendislik okuyacak adam yetiştirmek değil en fazla 2 yıllık yüksekokul bitirip iş hayatına girişecek insan yetiştirmektir.
Bu kendini troll sanan arkadaşın konusunu uzatmaya gerek yok arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.
Bence ironi yapmaya çalışıyor ama yapamıyor. Yani umarım böyledir... Yoksa Atatürk'ü seven birinin bu tarz düşüncelerinin olacağını sanmıyorum.
Başarısız troll denemeleri yapmaya çalışıyor. Engelleyip geçtim zaten kaç gündür alakasız başlıklarda da gözüme batıyordu.
Emre Human
Üstün
Hocam MEB'in yaptığı ortak sınavlar oluyor ve herkes aynı sınava giriyor. Bunu arada yapıyor her sınavda yapmıyor ama.Okulda yapılan sınavların aynı olmadığı konusunda garanti verebilirim.
Şuan da online olarak İngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum. Dediğiniz mevzudan dolayı muhtemelen üniversite okuyamayacağım için dil öğrenip yurt dışında gitmek istiyorum. Ekstradan belirtmek istiyorum. 11. sınıfta matematik dersi olmuyor ve seçmeli olarak 2 veya 1 saat almak zorundayım.Okulda yapılan sınavların aynı olmadığı konusunda garanti verebilirim. Üniversite sınavının aynı olması ise gayet normal sonuçta meslek lisesinin amacı adı üstünde "meslek" öğretmektir. Hatta çok değil 15 yıl öncesinde direkt katsayı sistemi sebebiyle meslek liselerinden 4 yıllık kazanılması imkansıza yakındı çünkü o okulların amacı 4 yıllık mühendislik okuyacak adam yetiştirmek değil en fazla 2 yıllık yüksekokul bitirip iş hayatına girişecek insan yetiştirmektir.
SF26
Üstün
Ona bakarsan Bayrampaşa'nın yarısı Sırpça/Boşnakça/Arnavutça'yı anadili gibi konuşur. Genele vurmayı beceremiyorsun sen.Herkes İngilizce biliyor ki zaten bilmeyen yok.
Ayrıca bizim bütün mahalledekiler İspanyolca biliyor. Bir tane adam vardı mahallede 80 yaşındaydı Arapça ve Fransızca biliyordu.
He bu arada ülkende herkes İngilizce'yi bilmiyor
O arkadaşa gerekli cevabı verdik o konuda sizinle beraber hocam <3Geçen yine bu forumda Atatürkçü ama muhafazakar olduğunu söyleyen biri vardı. CHP'nin Gazze için yaptığı yürüyüşün engellenmesini doğru bulduğunu söylüyordu. Yani her Atatürkçü öyle değil.![]()
Ona bakarsan Bayrampaşa'nın yarısı Sırpça/Boşnakça/Arnavutça'yı anadili gibi konuşur. Genele vurmayı beceremiyorsun sen.
He bu arada ülkende herkes İngilizce'yi bilmiyor![]()
Bilişim alanındaki meslek lisesi öğrencisine 3+2 saat boyunca gerekli olmayan matematik yerine neden İngilizce öğretilmiyor?
Bilişim alanındaki meslek lisesi öğrencisine 3+2 saat boyunca gerekli olmayan matematik yerine neden İngilizce öğretilmiyor?
Temel matematikten bahsetmiyorum. Gereksiz olan bilgilerden bahsediyorum. Özellikle 3 tane dersten kalırsan sınıfta kaldığın bir dönemde.
Temel matematikten bahsetmiyorum. Gereksiz olan bilgilerden bahsediyorum. Özellikle 3 tane dersten kalırsan sınıfta kaldığın bir dönemde.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-