Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam Laptop thunderbolt desteklemiyor. Mini PCIE yada NGFF olanlardan bahsediyorum.
Laptop Harici Ekran Kartı 4250P Mini Pcı-E Ekspress Egpu Beas Hdm Fiyatları ve Özellikleri
Laptop Harici Ekran Kartı 4250P Mini Pcı-E Ekspress Egpu Beas Hdm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bu ürün işinizi görür mü?
Teknobiyotik'de görmüştüm sanırım bir bakmanızı öneririm.
Hocam Laptop thunderbolt desteklemiyor. Mini PCIE yada NGFF olanlardan bahsediyorum.Teknobiyotik'de görmüştüm sanırım bir bakmanızı öneririm.
Hocam Laptop thunderbolt desteklemiyor. Mini PCIE yada NGFF olanlardan bahsediyorum.
Laptop Harici Ekran Kartı 4250P Mini Pcı-E Ekspress Egpu Beas Hdm Fiyatları ve Özellikleri
Laptop Harici Ekran Kartı 4250P Mini Pcı-E Ekspress Egpu Beas Hdm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Tam aradığım bu.![]()
Laptop Harici Ekran Kartı 4250P Mini Pcı-E Ekspress Egpu Beas Hdm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Teknobiyotikte varsa güvenerek alabilirsin. Yıllardır Seasonic PSU için teknobiyotik kullanıyorum.
En son şu psu yu almıştım 20k ya
www.teknobiyotik.com
En son şu psu yu almıştım 20k ya
Seasonic PRIME PX ATX 3.0 1600 W 80+ Platinum PCIe 5.0 Full Modüler Güç Kaynağı (SEA-SSR-1600PD2) PRIME PX-1600 ATX 3.0 | Teknobiyotik
Seasonic Seasonic Prime Platinum Serisi Seasonic Prime Platinum serisi, yeni nesil sistemleriniz ile mükemmel uyum için iki adet yeni nesil 12VHPWR konnektörüne sahiptir. Bu sayede yeni nesil RTX 4000 serisi ekran kartlarınızı birden çok PCI-E güç kablosu ve bir adaptör kullanarak...
Hocam peki NGFF olanını nereden bulabilirim?![]()
Laptop Harici Ekran Kartı 4250P Mini Pcı-E Ekspress Egpu Beas Hdm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kaliteleri nasıl bilemiyorum.
Amazon.com.tr üzerinden de bakabilirsin.