E emre44 Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 260 Beğeniler 120 11 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar ehliyet harcımı yatıracağım. Garanti kullanıyorum uygulamasından bulamadım galiba Ziraat'dan oluyormuş sadece. Dijital Vergi Dairesi Dijital Vergi Dairesi dijital.gib.gov.tr Şöyle bir site var gov ile bitiyor yine de emin olamadım. Gerçek site mi bu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025
Arkadaşlar ehliyet harcımı yatıracağım. Garanti kullanıyorum uygulamasından bulamadım galiba Ziraat'dan oluyormuş sadece. Dijital Vergi Dairesi Dijital Vergi Dairesi dijital.gib.gov.tr Şöyle bir site var gov ile bitiyor yine de emin olamadım. Gerçek site mi bu?
iamnoobhas Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 656 Çözümler 3 Beğeniler 269 11 Mayıs 2025 #2 .gov.tr olduğu için sahte olması imkansız. Artı 0 Eksi Çözüm
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 11 Mayıs 2025 #3 emre44 dedi: Arkadaşlar ehliyet harcımı yatıracağım. Garanti kullanıyorum uygulamasından bulamadım galiba Ziraat'dan oluyormuş sadece. Dijital Vergi Dairesi Dijital Vergi Dairesi dijital.gib.gov.tr Şöyle bir site var gov ile bitiyor yine de emin olamadım. Gerçek site mi bu? Genişletmek için tıkla... Evet gerçek. Artı 0 Eksi
emre44 dedi: Arkadaşlar ehliyet harcımı yatıracağım. Garanti kullanıyorum uygulamasından bulamadım galiba Ziraat'dan oluyormuş sadece. Dijital Vergi Dairesi Dijital Vergi Dairesi dijital.gib.gov.tr Şöyle bir site var gov ile bitiyor yine de emin olamadım. Gerçek site mi bu? Genişletmek için tıkla... Evet gerçek.