Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
İşin yoksa 2-3 gün derse git, hoca çıkan yerleri söylüyor zaten. Onun haricinde çıkmış soruları çöz. Çoğunlukla aynı yerler çıkıyor.
Yani çoğu soru mantıkla çözülebiliyor hafiften de araba ile bilgin varsa ne ala ben direkt girmiştim 86 alıp çıkmıştım.
Çıkmış sorulara istersen bakabilirsin.
Çıkmış sorulara istersen bakabilirsin.
Pluxy01
Becerikli
İlk yardım ve motoru iyi çalış, onun dışında öyle böyle yaparsın. Ben birkaç saat video izleyip geçmiştim. Bir de biraz deneme çöz.
Okumasan bile eğitici videolar izle.Ehliyet sınavı için bana yaklaşık 200 sayfalık bir kitapçık verdiler. Bunu okumak zorunda mıyım? Yoksa belli sorular falan var mı okumadan yapabileceğim?
SnowRain
Yetkin
Ehliyet sınavı için bana yaklaşık 200 sayfalık bir kitapçık verdiler. Bunu okumak zorunda mıyım? Yoksa belli sorular falan var mı okumadan yapabileceğim?
Hepsini okumana gerek yok belirli yerler var otoyol araç hız sınırlamaları, tabelalar vb. bunları da soru çöze çöze kaparsın.
Eğer derslere gidiyorsan telefonuna ehliyet sınav soruları için bir uygulama yükle ve hocanın o gün anlattıgı konuyla alakalı testleri çöz ben böyle geçmiştim. Tüm konular bitince sorulara abanırsın.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Ehliyet sınavı için bana yaklaşık 200 sayfalık bir kitapçık verdiler. Bunu okumak zorunda mıyım? Yoksa belli sorular falan var mı okumadan yapabileceğim?
Motora calis, arac ici ikaz lambalarinin ne olduklarini bil, trafik polisinin el kol hareketlerini bil gerisi basit.
Son birkaç yılın çıkmış sorularını al ezberle. Soru çeşitleri aynı zaten, Sürekli soru çözdüğünde otomatik olarak cevaplıyorsun bir süre sonra. Direksiyonunun iyi olduğunu düşünüyorum tabi. Ama hiç bir konuda hiç bir bilgin yoksa kitabı da okumalısın tabi.