Karakurt5877

Başarılı
Enpara ve Garanti Bankası kredi kartına sahibim. Ehliyet harcı bildiğim kadarıyla 5.678, 60 TL. Bunu taksit ile ödemek istiyorum. Kredi çekeceğim ama faiz olayı var o yüzden istemiyorum. Normal kredi kartına taksit oluyor mu? Siteyi aşağıya bıraktım.

Dolaylı yoldan yapabilirsin, taksitli nakit avans çekebilirsin kredi kartından. Bu şekilde taksit yapmış olursun.

Ek olarak bankadan bankaya değişse de %5 civarı ortalama faiz oranı.

Direkt kredi kartına istememin sebebi aslında faizsiz taksit olması.
Bir de baktığımda göre Garanti Bankası ihtiyaç kredisi olarak 10.000 TL 8 ay taksite %2.99 faiz veriyor.

Enpara ve Garanti Bankası kredi kartına sahibim. Ehliyet harcı bildiğim kadarıyla 5.678, 60 TL. Bunu taksit ile ödemek istiyorum. Kredi çekeceğim ama faiz olayı var o yüzden istemiyorum. Normal kredi kartına taksit oluyor mu? Siteyi aşağıya bıraktım.
Eğer B ehliyet alıyorsanız güncel harç 7,438,60 TL. Taksit vs. yok. Direkt nakit ödemeniz gerekiyor. Kredi kartına taksit yapamazsınız. Ama durumunuz 1-2 ay içerisinde düzelecekse bekleyebilirsiniz. Temmuz zamlarına kadar harç fiyatları sabit.

Harçlar peşin yatırılır, ne harcı olduğu fark etmez. Yalnızca nakit para ile ödeyebilirsiniz. Kredi kartına tek çekim de olmaz harcın mantığına aykırıdır. Kredi çekmek gibi alternatiflere yönelebilirsiniz.