Detaylar
Kim cevapladı?creazy
Başarılı
Yazılı sınavdan sürekli kalıyorum calismama ragmen. Ek ders bile aliyorum. İnternetten cikan sorulari test cozuyorum ama bir turlu gecmeyi beceremiyorum. Ne yapabilirim?
Kaç doğru yapıyorsun?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılı sınavdan sürekli kalıyorum calismama ragmen. Ek ders bile aliyorum. İnternetten cikan sorulari test cozuyorum ama bir turlu gecmeyi beceremiyorum. Ne yapabilirim?
Hocam yazılı sınav çok zor bir şey değil diye biliyorum. Ama geçemiyorsanız tavsiyem internetten çözmeyin fotokopi çıkartın , bir sürü test çözün , yanlışları tek tek internette aratarak bulun böyle öğrenirsiniz.
Hocam belki de olmuyorsa zorlamamak lazım. Toplumu tehlike atmayın. 7 kez yazılıdan kalmak büyük bir başarı şakasız. Bir kaç kere girseniz bile soruları ezberlerdiniz zaten.
Anladım beyefendi bana yeteneksiz ve beceriksiz demeye calisiyorsunuz.Hocam belki de olmuyorsa zorlamamak lazım. Toplumu tehlike atmayın. 7 kez yazılıdan kalmak büyük bir başarı şakasız. Bir kaç kere girseniz bile soruları ezberlerdiniz zaten.
creazy
Başarılı
Hocam belki de olmuyorsa zorlamamak lazım. Toplumu tehlike atmayın. 7 kez yazılıdan kalmak büyük bir başarı şakasız. Birkaç kere girseniz bile soruları ezberlerdiniz zaten.
Bunu kesin olarak bilemezsiniz, çünkü kişiden kişiye değişiyor. Mesela yazılıda iyi değildir ama arabayı çok iyi sürebilir. Kuzenim yazılı sınavdan kaldı, geçemedi; abisi ise yazılıdan geçti ve ehliyeti aldı. Ama yazılıdan geçemeyen kuzenim, geçen abisinden çok daha iyi araba kullanıyor. Bazıları yazılıdan geçemez ama direksiyon sınavında geçer. Tamamen değişken bir durum. Bu yüzden sırf yazılıyı yapamadı diye ‘toplumu tehlikeye atıyor' demek doğru değil.
Dogrudan oyle demek olmasa da, bir seyler yerinde gitmiyor ve onu duzeltmek lazım en once diyor.Anladım beyefendi bana yeteneksiz ve beceriksiz demeye calisiyorsunuz.
Son 2-3 yılın çıkmış sorularının çözümünü YouTube'dan izle. Faydası olacaktır.
Benim kuzen tır şöförlüğü yapıyor. Araç kullanmasını bilmesine rağmen yazılıda kafası basmıyordu. Dokuz defa kaldı sonunda aldı. Kendinizi diğer insanlarla kıyaslamayın. Kimisi tekte geçer kimisi sekizde geçer.
Benim kuzen tır şöförlüğü yapıyor. Araç kullanmasını bilmesine rağmen yazılıda kafası basmıyordu. Dokuz defa kaldı sonunda aldı. Kendinizi diğer insanlarla kıyaslamayın. Kimisi tekte geçer kimisi sekizde geçer.
Ali Osman 06
Çalışkan
Hocam sadece çıkmışlara bakarak 98 aldım. Bence çıkmışlara bakın sadece.