cemkaraca

Yetkin
Şu an ön lisans bir bölüm okuyorum, 1. sınıfım. Yazın yatay geçiş yapmayı düşünüyorum ama geçiş yapmak istediğim üniversitede 2. sınıf değil, 1. sınıftan tekrar başlamak istiyorum (bölüm değiştireceğim, alttan ders sıkıntı oluyor). 1. sınıftan başlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölümler birbirine denk değilse ki öyle duruyor, muafiyet alabileceğiniz derslerden muafiyet alırsınız ve 1.sınıftan başlarsınız.

Hangi bölümden hangi bölüme geçiş yapacaksınız?

Son düzenleme:
Bölümler birbirine denk değilse ki öyle duruyor, muafiyet alabileceğiniz derslerden muafiyet alırsınız ve 1.sınıftan başlarsınız.

Hangi bölümden hangi bölüme geçiş yapacaksınız?
Büyük veri analistliğinden, oyun geliştirme bölümüne. İki bölüm arasında 1, 2 ders benzer sadece. Ama yönetmelik değişikliğine göre artık olduğum sınıfa yani 2. sınıfa intibak yapılabilir falan demişti diğer forumda bir arkadaş. Bilmiyorum.

Büyük veri analistliğinden, oyun geliştirme bölümüne. İki bölüm arasında 1, 2 ders benzer sadece. Ama yönetmelik değişikliğine göre artık olduğum sınıfa yani 2. sınıfa intibak yapılabilir falan demişti diğer forumda bir arkadaş. Bilmiyorum.
En doğruyu bilgiyi öğrenci işlerinden alırsınız hocam. Geçmek istediğiniz üniversitenin öğrenci işleri yahut bölüm sekreterliği ile iletişime geçin. Genelde okulun websitesinde numaraları olur.