Etilerde ki çoğu fırın 12 TL'den satıyor. Ekmek için Akatlara iniyorum bazen.Aydın'da fiyatlar yükseldiğine göre İstanbul'da 20TL olur artık...
Detaylar
Kim cevapladı?Bizim burada kimisi 10 kimisi 13TL'ye satıyor. Anlamış değilimEtilerde ki çoğu fırın 12 TL'den satıyor. Ekmek için Akatlara iniyorum bazen.![]()
Sözde maksimum fiyat sınırı vardı, dimi ya? Acaba nerede? Hmm...Bizim burada kimisi 10 kimisi 13TL'ye satıyor. Anlamış değilim![]()
- Makaleler
- 1
Trabzon ekmeği hep pahalıydı diğerlerine göre.
Mersin'de yeni 9 oldu.
Trabzon'da satılan ekmek ile burada bahsedilen bir değil.
Kaç gram hocam? Yoksa çifti ekmek geri mi döndü?
Trabzon'da satılan ekmek ile burada bahsedilen bir değil.
Trabzon'da satılan her ekmeği o yuvarlak ekmek sanıyorsun sanırım. Normal uzun ekmekten bahsediyorum.
Yok hocam bildiğiniz normal uzun ekmek.
Ama bizim çok zeki Trabzonlular hala aynı tas aynı hamam gidiyor. Yüzde ellisinden fazlası akıllanmamış belli ki.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok garip burada 200gr ekmek 10-13TL...
Normal uzun ekmeği de İstanbul, Ankara gibi illerde satılan ekmekler gibi değil ki, biraz daha büyük. Gramajı fazla ve hallice ağır.Trabzon'da satılan her ekmeği o yuvarlak ekmek sanıyorsun sanırım. Normal uzun ekmekten bahsediyorum.
Valla bu insanlara müstehak. Demek hallerinden memnunlar ki 31 Martta yüzde ellinin üzerinde oy verdiler.
Kanka biliyorum da sence ben o ekmekten bahsetsem bunu söylemez miyim? Diğer şehirlerde de ekmeği gördüm ve gayet de aynı ekmek. Her yerde aynı büyük ekmeği satmıyorlar sanırım burada yaşamıyorsun.Normal uzun ekmeği de İstanbul, Ankara gibi illerde satılan ekmekler gibi değil ki, biraz daha büyük. Gramajı fazla ve hallice ağır.