Valla bu insanlara müstehak. Demek hallerinden memnunlar ki 31 Martta yüzde ellinin üzerinde oy verdiler.

Kanka biliyorum da sence ben o ekmekten bahsetsem bunu söylemez miyim? Diğer şehirlerde de ekmeği gördüm ve gayet de aynı ekmek. Her yerde aynı büyük ekmeği satmıyorlar sanırım burada yaşamıyorsun.
Trabzonluyum, 7 yıldır İstanbul'dayım. Trabzon'da satılan o "francala ekmek" dedikleri ekmek buradakinin 1.5 katı gibi bir şey.

Sen bir de fırınlardaki ekmeklerden diyorsun. Burada aylardır 10₺ zaten bu ekmek. Yeni 10₺ olan A101, BİM gibi yerlerdeki muhtemelen.

Arkadaşlar çoğunuz zaten 10 TL idi demiş. Ben Türkiyenin heryerinde yeni 10 TL oldu demedim ki? Çoğu yerinde dedim.

Artık bende sosyal düzeni destekliyorum! Ekmek 1 TL olsun.

Hobaa hemen ciddiye alındık. Liberalim desem kaç kişi dislike atar?

Son düzenleme:
Olsun ben hep 5TL'ye alıyorum (yarım ekmek) fiyatı daha da artığında yine 5TL'ye alacağım tabii o zaman (çeyrek ekmek)

Nereye kadar be arkadaş yetmedi mi emeklinin insanların hakkını çalmak? İnsanlara yükleniyorsunuz fakat yanlış yapıyorsunuz ilk önce kendinizden başlayın Ferrari Porsche Mercedes'lerle takılıp lüks hayat yaşayan AKP milletvekillerinden başlayın bu halka yüklenmek terbiyesizlik aç gözlülüktür. Fakirin ekmeği simit'tir dediler simit aldı başını gitti ayran milli içeceğimiz dediler ayrana felaket zam geldi millet ayranı kendi evinde yapıyor yoğurt alıp. Et önemli besin dediler millet et yiyor deyip övgü yaptılar zamanında millet et yiyemiyor artık. Bir kuru ekmektir fakirin umudu dediler ekmeğe zam yaptılar millet ekmeği zor alıyor hatta Ekrem İmamoğlu olmasa halk ekmek bulamayacak. Yazıktır ayıptır terbiyesizliktir bu. Günahtır!

Eskiden maaşlara zam yapılınca ekmeklere zam geliyordu. Artık maaş zamlarını da beklemiyorlar. Türkiye'nin çoğu yerinde Ekmek 8 TL'den 10 TL'ye yükseltildi. Üstelik ekmeklerin boyutunu da küçülttüler.
Kızgın atmamın sebebi asla sen değilsin o malum reis diye övdükleri kişidir kızdığım kişi! Yanlış anlama lütfen bu yüzden beni.