Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ekran görüntüsü aldıktan sonra Metin Eylemleri butonuna tıklamanız yeterli:
Sonrasında metinleri fare ile de kopyalayabilirsiniz, tümünü kopyala diyerek de yapabilirsiniz.
Sonrasında metinleri fare ile de kopyalayabilirsiniz, tümünü kopyala diyerek de yapabilirsiniz.
Ekran alıntısı içinde olan özellik için PowerTosy mu kuracak?
Sen böyle mi yapıyorsun? Yazık harcadığın zamana...Ekran alıntısı aracı ile ekran görüntüsünü alın, aldığınız ekran görüntüsünü OneNote’a yapıştırın, görüntüye sağ tıklayın ve “Resimden Metni Kopyala” seçeneğini seçin.
Ekran görüntüsünü alıyorsun sonrasında arama motoruna "screenshot to text" yazıyorsun ve çıkan sitelerden uygun bir siteye görseli upload edip metni kopyala.Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu özelliği Windows 11 üzerinde nasıl kullanıyoruz.
Image to Text (Extract Text From Image)
Image to text converter is a free online image OCR tool that allows you to extract text from image at one click. It converts picture to text accurately.
Windows’un kendi içinde bu özellik varken neden üçüncü parti bir servis önerip kulağını arkadan tutuyorsun?
Ya PC başında değilim, bir Zeus kulu şunu yazmıyor. Kafayı yersin. Açtım PC’yi açtım lanet olsun ya.
Ya PC başında değilim, bir Zeus kulu şunu yazmıyor. Kafayı yersin. Açtım PC’yi açtım lanet olsun ya.
Windows’un kendi içinde bu özellik varken neden üçüncü parti bir servis önerip kulağını arkadan tutuyorsun?
Hocam Microsoft PowerToys da vardı. Onun içinde bu özellik mevcut.
- Makaleler
- 43
Ekran alıntısı aracı ile ekran görüntüsünü alın, aldığınız ekran görüntüsünü OneNote’a yapıştırın, görüntüye sağ tıklayın ve “Resimden Metni Kopyala” seçeneğini seçin.
Ekran görüntüsü aldıktan sonra Metin Eylemleri butonuna tıklamanız yeterli:
Ekran alıntısı içinde olan özellik için PowerTosy mu kuracak?
Sen böyle mi yapıyorsun? Yazık harcadığın zamana...Ekran alıntısı aracı ile ekran görüntüsünü alın, aldığınız ekran görüntüsünü OneNote’a yapıştırın, görüntüye sağ tıklayın ve “Resimden Metni Kopyala” seçeneğini seçin.
- Makaleler
- 43
Sen böyle mi yapıyorsun? Yazık harcadığın zamana...
Hayır, hatta hiç bu özelliği kullanma gereksinimi duymadım. İnternette gördüm.
Yanlış göstermişler. Kolayı var.Hayır, hatta hiç bu özelliği kullanma gereksinimi duymadım. İnternette gördüm.
Teşekkür ederim @Recep Baltaş abi. PowerToys diye bir uygulama buldum Microsoft Store'da Windows'un kendi uygulamasıymış galiba canavar gibi her yerden kopyalamama izin veriyor. Ayrıca dediğiniz gibi kendi resim programında da var mış farketmemişim teşekkür ediyorum tekrardan.
O özelliğin geldiğinden haberim bile yoktuWindows’un kendi içinde bu özellik varken neden üçüncü parti bir servis önerip kulağını arkadan tutuyorsun?
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri