Arch Linuz'ta bu mümkün mü? Evet komik bir soru ama merak ettim. Fedora'da mümkün. Ama Arch'ta böyle yapmak mümkün mü? Her şeyi mümkün olduğunca arayüz ile yapmak isterim.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet mümkün. Hatırladığım kadarıyla sistem ayarlarında gözükmesi için kscreen paketinin kurulu olması gerekiyor.
Ekran Ayarları kısmında her zaman mevcut diye biliyorum.Arch Linuz'ta bu mümkün mü? Evet komik bir soru ama merak ettim. Fedora'da mümkün. Ama Arch'ta böyle yapmak mümkün mü? Her şeyi mümkün olduğunca arayüz ile yapmak isterim.
The Shorekeeper
Üstün
Birinde mümkün olup diğerinde neden mümkün olmasın? Sürücülerde sorun yoksa, masaüstü ortamı sorunsuz kurulmuşsa tabii ki çalışır.
Arch Linuz'ta bu mümkün mü? Evet komik bir soru ama merak ettim. Fedora'da mümkün. Ama Arch'ta böyle yapmak mümkün mü? Her şeyi mümkün olduğunca arayüz ile yapmak isterim.
Herhangi bir dağıtımda olsanız bile KDE üzerinden Hz değeri ayarlayabilirsiniz.
Benim sistemde NVIDIA'nın en güncel sürücüsünü kurduğum zaman KDE Plasma üzerinden Hz değeri ayarlayamıyordum sabit 60'dı ve NVIDIA-settings uygulamasında hiçbir şekilde monitörümü görmüyordu.
Kısacası NVIDIA kartınız varsa NVIDIA sürücüsünü kurarken 2 defa düşünün sıkıntı çıkarma ihtimali var. (Arch gibi sürekli repo'ları güncel olan dağıtımlar için.)
Benim AMD Allah'tan.Herhangi bir dağıtımda olsanız bile KDE üzerinden Hz değeri ayarlayabilirsiniz.
Benim sistemde NVIDIA'nın en güncel sürücüsünü kurduğum zaman KDE Plasma üzerinden Hz değeri ayarlayamıyordum sabit 60'dı ve NVIDIA-settings uygulamasında hiçbir şekilde monitörümü görmüyordu.
Kısacası NVIDIA kartınız varsa NVIDIA sürücüsünü kurarken 2 defa düşünün sıkıntı çıkarma ihtimali var.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-