yumusakg

Uzman
2 gün önce satıcı ile anlaşıp RX 6600 XT ekran kartı aldım. Satıcı baya güvenilir duruyordu ancak EFT yaptığım günden beri satıcı WhatsApp'ta çevrimdışı ve telefonları direkt meşgule düşüyor. Beni engellememiş profil fotoğrafı vs. var ama size de bir danışmak istedim. Sizce dolandırıldım mı, çünkü daha önce konuşmuştuğumuzda da ara sıra 1 gün çevrimdışı kaldığı oluyordu.

Dolandırılma ihtimalin yüksek, EFT ile neden ürün alırsınız ki? Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Özellikle kurumsal bir şirket değilse, aracı sitede rozet vs. almadıysa direkt EFT ile hiç alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırılma ihtimalin yüksek, EFT ile neden ürün alırsınız ki? Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Özellikle kurumsal bir şirket değilse, aracı sitede rozet vs. almadıysa direkt EFT ile hiç alınmaz.

Hocam haklısınız da daha önce böyle ürün aldığım için bir de satıcı ile 1 hafta kadar da konuşmuştuk moralimi çok bozdu.

Hocam haklısınız da daha önce böyle ürün aldığım için bir de satıcı ile 1 hafta kadar da konuşmuştuk moralimi çok bozdu.

EFT ile alışveriş çok yaptım ben de ancak hepsi de kurumsal işletmeydi. Bireysel satıcıdan mı aldınız bilmiyorum fakat eğer bireysel satıcıdan aldıysanız geçmiş olsun.

Ulaşamazsanız polise gidebilirsiniz. Adam dolandırdı galiba. Sarı siteden mi aldınız?