Genel olarak çoğu ayni. PTT en ucuzu, eger cok iyi paketlersen bir sey olmaz. Ayrica içeriğini belirten bir sigorta mi garanti mi ne yaptırman gerekiyor. Bak ona dikkat et.

PTT kötü diyen elbet olur. Ona bakılırsa UPS benim monitörümü pressle ezip göndermişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geliver. IO sistemine kayıt olun eğer yazıcınız varsa 3 5 Dk'da onayı da gerçekleşiyor. Bireysel gönderileri çok uyguna getiriyorlar.

Bu fiyatlar kurumsal fiyatları 10 TL kadar daha fazlasına bireyler gönderiler gönderebiliyorsunuz. Neredeyse tüm kargolarda var.

Dosya Ekleri

• 1750777155460.webp
    1750777155460.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 51
Peki ekran kartını nasıl paketleyeyim? Kutusu var zaten ama ekran kartının köpüğü var mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımı servis için kargoya vereceğim Ümraniye'ye. Hangi kargo daha iyi ve daha ucuza götürebilir?
Garantiye mi yollayacaksınız yoksa herhangi bir servise mi onu tam anlayamadım.
Eğer garantiyse zaten firma size kod verip bir firmaya yönlendirmek zorunda.
Değilse herhangi bir kargo firmasına giderek veya arayarak gereklilikleri öğrenip ona göre paketleyip teslim edebilirsiniz. Teslim ederken personel sigortasız taşınacaktır belgesi imzalatmaya kalkarsa itiraz edip gereklilikleri yerine getirdiğinizi belirtmeyi unutmayın.

Garantiye mi yollayacaksınız yoksa herhangi bir servise mi onu tam anlayamadım.
Eğer garantiyse zaten firma size kod verip bir firmaya yönlendirmek zorunda.
Değilse herhangi bir kargo firmasına giderek veya arayarak gereklilikleri öğrenip ona göre paketleyip teslim edebilirsiniz. Teslim ederken personel sigortasız taşınacaktır belgesi imzalatmaya kalkarsa itiraz edip gereklilikleri yerine getirdiğinizi belirtmeyi unutmayın.
Garantiye yollayacağım. Maalesef endeks bilişim size ait diyor kargo.

Garantiye yollayacağım. Maalesef endeks bilişim size ait diyor kargo.
Yok öyle bir dünya hocam kargolamadan onlar sorumlu, ücreti onlar karşılamak zorunda ve bir kargo firmasına sizi yönlendirmek zorunda. Kargo kodu verin yoksa şikayet ederim diyin paşa paşa atarlar kodu.

"Tüketicinin, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 11’inci maddesinde yer alan seçimlik haklarından ücretsiz onarım hakkını seçmesi durumunda; kullanım hatasına ilişkin mevzuat hükümleri saklı kalmak kaydıyla, malın firmaya ya da yetkili servis istasyonuna ulaştırılması ve geri gönderilmesi ilgili olarak garanti süresi içerisinde tüketiciden nakliye, posta, kargo veya benzeri herhangi bir ulaşım gideri ve başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep edilemez."