theusualtechnician

Başarılı
Idefix üzerinden Tebilon adlı satıcıdan RX 9070 XT Aorus Elite aldım. Fanı arızalı çıktı ses yapıyor. Tüm aksesuarları ile beraber paketledim. İade başlattım. Kargolayacağım. Benzer tecrübesi olanlar var mı? Ürün ayıplı ise iadede illaki servise gönderiyorlar mı? Beklemek istemiyorum haftalarca yeni kartı sipariş edip hayatıma devam etmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Idefix üzerinden Tebilon adlı satıcıdan RX 9070 XT Aorus Elite aldım. Fanı arızalı çıktı ses yapıyor. Tüm aksesuarları ile beraber paketledim. İade başlattım. Kargolayacağım. Benzer tecrübesi olanlar var mı? Ürün ayıplı ise iadede illaki servise gönderiyorlar mı? Beklemek istemiyorum haftalarca yeni kartı sipariş edip hayatıma devam etmek istiyorum.
Ürün bozuk olduğunu söyleyip iade başlatırsanız garanti sürecine giriyor, beğenmedim derseniz direk para iadesi yapmaları gerekir.

Arızalı ise servise gider, servisin kararına göre onay ya da ret alır.

Ürün bozuk olduğunu söyleyip iade başlatırsanız garanti sürecine giriyor, beğenmedim derseniz direk para iadesi yapmaları gerekir.
Beğenmedim diyemiyorum çünkü açtım ambalajını. Ambalajı açılmış ürün de almıyor sanırsam. Yarın Tebilon ile görüşeyim o zaman?

İdareden evdeki RTX 3070'i taktım. Teknolojik gerçekten şans işiymiş. 14 gün içinde ayıplı ürün de olduğu için ayrıca ambalajı açılsa bile iade olmuyor mu? Her türlü servis yoluna gidilecek herhalde.

Beğenmedim diyemiyorum çünkü açtım ambalajını. Ambalajı açılmış ürün de almıyor sanırsam. Yarın Tebilon'le görüşeyim o zaman?

İdareden evdeki 3070'i taktım. Teknolojik gerçekten şans işiymiş. 14 gün içinde ayıplı ürün de olduğu için ayrıca ambalajı açılsa bile iade olmuyor mu? Her türlü servis yoluna gidilecek herhalde.

Geçmiş olsun hocam evet. Ben aldım benimki sorunsuz şu anda. 15 gün geçmediyse iade edemiyor musunuz zaten? Arızalıysa zaten değişimini sağlarlar.

Geçmiş olsun hocam evet. Ben aldım benimki sorunsuz şu anda. 15 gün geçmediyse iade edemiyor musunuz zaten? Arızalıysa zaten değişimini sağlarlar.

Arızalı ürün hocam eminim. 15 gün geçmedi 2 gün önce sip vermiştim zaten. Ambalajı açık diye kendileri test etmeden ürünü servise yollarlar mı servis raporu gerekir mi değişim iade için. Bunu merak ediyorum. Benzer tecrübesi olan var mı diye. Kendileri inisiyatif alıp arızalı ise iade veya değişim başlatıyorlar mı yoksa ürün 14 gün geçmedipi için mesela?

Arızalı ürün hocam eminim. 15 gün geçmedi 2 gün önce sip vermiştim zaten. Ambalajı açık diye kendileri test etmeden ürünü servise yollarlar mı servis raporu gerekir mi değişim iade için. Bunu merak ediyorum. Benzer tecrübesi olan var mı diye. Kendileri inisiyatif alıp arızalı ise iade veya değişim başlatıyorlar mı yoksa ürün 14 gün geçmedipi için mesela?
hepsiburada tarzı bir yer olsayı evet diyebilirdim fakat kendi sitelerinde iade nasıl işliyor bilmiyorum. fakat iade gönderip telefondan kendilerini yarın sabah arayıp belirtebilirseniz iade alabilirler. sonuçta hijyen ürünü değil bir şey değil

hepsiburada tarzı bir yer olsayı evet diyebilirdim fakat kendi sitelerinde iade nasıl işliyor bilmiyorum. fakat iade gönderip telefondan kendilerini yarın sabah arayıp belirtebilirseniz iade alabilirler. sonuçta hijyen ürünü değil bir şey değil
Öyle yapacağım. Fiyat avantajından dolayı galiba değişim yoluna gideceğim. Süreci buradan yazacağım detaylıca. Herkes faydalanır böylece. Nasılsa techolay sponsorlar. Bakalım nolacak.

8- cayma hakkının kullanımı:
Cayma hakkı

Tüketici, 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

İade edebilirsin. Haklarını öğren gerekirse tüketici hakem heyetine başvur.

Bende takıntı oldu, her internetten sipariş ettiğim malı, kutusundan açarken veya kargocunun yanında açarım. Ürün sağlam mı ezik bir şey var mı hata var mı diye kontrol ederim. Birkaç kez bazı sorunalar yaşadım. Paşa paşa geri aldılar. Çünkü şikayet edeceğimi ve kanıtım olduğumu söyledim. Paramı da paşa paşa geri yatırdılar.