nobleSSS

Uzman
Ekran kartının jelatinin yarısını açtım yarısını kardeşime açtırdım. Sonra fark ettim fotoda attigim yerdeki koruma aparatı yok. Jelatinlerde bir sıkıntı yoktu. Ama attigim yerdeki tozlanmasini önleyecek aparatlar yok.

İade ürün olabilir mi?

Vatana yazdığımda jelatinleri çıkmış olsa bile iade edebilirsin dedi. Ben de biraz kullanmayi düşünüyorum. Eğer testlerde ısınmada sorun yoksa bile iade edeyim mi?

Dosya Ekleri

• images.webp
    images.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı modeli nedir? Eğer arkadaki o metal plaka eksikse, onun eksik olması biraz garip. Eğer görüntü giriş portlarındaki koruma plastikleri eksikse, bu olası bir durum çünkü iade gelen ekran kartı olabilir.

Jelatinlerin söküldükten sonra tekrar olduğu gibi yapışması pek mümkün olmuyor. Bağlantı girişleri plastik tapalar mı yoktu?
Aynen tozlanmamasi korumasi icin veya neyse artik onun icin olan plastik tapalar yoktu.
Ekran kartı modeli nedir? Eğer arkadaki o metal plaka eksikse, onun eksik olması biraz garip. Eğer görüntü giriş portlarındaki koruma plastikleri eksikse, bu olası bir durum çünkü iade gelen ekran kartı olabilir.
Koruma plastikleri yoktu. Asus 4060 white ekran kartı.

2 hafta bekledim gelen üründe iade ürün. Ne diyim ki. İade aliyorlarmış wpden yazdim.

Denesem ve sıkıntısi olmasa bile iade etsemmi?
Yani gerçekten emin olmak gerekiyor koruma plastiklerinin olmamasından ancak kolay kolay çıkan şeyler de değil kendi başlarına.
Daha önce durumu birebir yaşayan birisi varsa çok daha net bir bilgi sağlar ancak iade almaları gerekir mi bilmiyorum, prosedür gereği iade alınan ve satışa uygun ürünler tekrar satılabilir gibi şeyler söylerler diye düşünüyorum.

Jelatinlerin söküldükten sonra tekrar olduğu gibi yapışması pek mümkün olmuyor. Bağlantı girişleri plastik tapalar mı yoktu?

Merak etmeyin o iade alınan ürünleri zaten kendileri servise gönderip sıfır jelatin taktırıyorlar oradan anlaşılmaz.

Ekran kartının jelatinin yarısını açtım yarısını kardeşime açtırdım. Sonra fark ettim fotoda attigim yerdeki koruma aparatı yok. Jelatinlerde bir sıkıntı yoktu. Ama attigim yerdeki tozlanmasini önleyecek aparatlar yok.

İade ürün olabilir mi?

Vatana yazdığımda jelatinleri çıkmış olsa bile iade edebilirsin dedi. Ben de biraz kullanmayi düşünüyorum. Eğer testlerde ısınmada sorun yoksa bile iade edeyim mi?

Sana iade edilmiş ürün satmışlar. Ayrıca üründe tıpa da olsa eksik ürün yollanmış, kısacası ürünün kutusu açılmış muhtemelen serviste tekrar paketlenirken unutuldu. Tavsiyem iade edin. Çünkü vatan ertesi gün sonra iade almıyorum diyebilecek potansiyelli bir firma.