pawEn
Üstün
Olsa bile en fazla 1-2FPS olur. O da aradaki fiyat farklarına değmiyor.O kadarını biliyorum hocam merak etmeyin sadece performans farkı var mı diye sormuştum. Teşşekkürler
Olsa bile en fazla 1-2FPS olur. O da aradaki fiyat farklarına değmiyor.O kadarını biliyorum hocam merak etmeyin sadece performans farkı var mı diye sormuştum. Teşşekkürler
Hocam gidip turbox marka ekran kartı almayın da.
Sadece 1-2 fps ise ona fark demeyin zaten.Olsa bile en fazla 1-2FPS olur. O da aradaki fiyat farklarına değmiyor.
Yok hocam, ne yaptınız o kadar cahil değilim.
Garanti sorunundan bahsediyor. Ekran kartlarında asusun kronik bir problem yok.
Müşterilerine verdiği değer 0.@Thanos Orasını anladım, ne tür bir sorun onu merak ettim sadece.
Bütün 4070'lerde en çok ASUS Dual 4070'lerde coil whine şikayeti duydum. Kronik bir sorun sayılabilir diye düşünüyorum. @2254 Hocam da bahsediyordu bu sorundan.Garanti sorunundan bahsediyor. Ekran kartlarında asusun kronik bir problem yok.
MSI ve Gigabyte'ın garanti servislerinde bir sorun yaşamadım. Şu an Asus kullanıyorum umarım yolum tekrar servise düşmez.MSI taraftarı mısınız siz ? Ne öneriyorsunuz hocam ?
Belki pek ciddiye almazsınız ama şu sıralar asus gelişsin diye, Asus Tayvan ekiplerine kafamdaki bazı projelerle ilgili öneri ve talep iletiyordum kendileri mesajlarıma utanmadan otomatik bir mail gönderiyor müşteri temsilcisi gönderin diyorum bakmıyorlar. Gerçekten bu yorumunuza katılıyorum bu yaşanan terbiyesizlik yüzünden bende kendilerinden ürün almak istemiyorum.Müşterilerine verdiği değer 0.
Bütün 4070'lerde en çok ASUS Dual 4070'lerde coil whine şikayeti duydum. Kronik bir sorun sayılabilir diye düşünüyorum. @2254 Hocam da bahsediyordu bu sorundan.
MSI ve Gigabyte'ın garanti servislerinde bir sorun yaşamadım. Şu an ASUS kullanıyorum umarım yolum tekrar servise düşmez.
Müşterilerine verdiği değer 0.
Bütün 4070'lerde en çok ASUS Dual 4070'lerde coil whine şikayeti duydum. Kronik bir sorun sayılabilir diye düşünüyorum. @2254 hocam da bahsediyordu bu sorundan.