Olsa bile en fazla 1-2FPS olur. O da aradaki fiyat farklarına değmiyor.
Sadece 1-2 fps ise ona fark demeyin zaten. :D İleride sistem toplamayı düşünüyorum MSI veya GALAX markasının modellerinden birini almayı düşünüyorumda hani belki modelden modele performans artış oluyordurda illaha asusun modelini almak zorunda kalır mıyım diye korktuğumdan foruma sormak istedim allahtan performans farkı olmuyormuş.

Hocam gidip turbox marka ekran kartı almayın da.
Yok hocam, ne yaptınız o kadar cahil değilim. :D Asus fark atıyorsa, Asus ürünlerini genel olarak tercih etmiyorum eğer performans farkı olsaydı mecbur Asus'a bakmak zorunda kalacaktım ondan sordum. Yoksa, benim kafamdaki ekran kartı markaları belli MSI ve GALAX.

Garanti sorunundan bahsediyor. Ekran kartlarında asusun kronik bir problem yok.

@Thanos Orasını anladım, ne tür bir sorun onu merak ettim sadece.
Müşterilerine verdiği değer 0.
Garanti sorunundan bahsediyor. Ekran kartlarında asusun kronik bir problem yok.
Bütün 4070'lerde en çok ASUS Dual 4070'lerde coil whine şikayeti duydum. Kronik bir sorun sayılabilir diye düşünüyorum. @2254 Hocam da bahsediyordu bu sorundan.

Bütün 4070'lerde en çok ASUS Dual 4070'lerde coil whine şikayeti duydum. Kronik bir sorun sayılabilir diye düşünüyorum. @2254 Hocam da bahsediyordu bu sorundan.
Belki pek ciddiye almazsınız ama şu sıralar asus gelişsin diye, Asus Tayvan ekiplerine kafamdaki bazı projelerle ilgili öneri ve talep iletiyordum kendileri mesajlarıma utanmadan otomatik bir mail gönderiyor müşteri temsilcisi gönderin diyorum bakmıyorlar. Gerçekten bu yorumunuza katılıyorum bu yaşanan terbiyesizlik yüzünden bende kendilerinden ürün almak istemiyorum.

MSI ve Gigabyte'ın garanti servislerinde bir sorun yaşamadım. Şu an ASUS kullanıyorum umarım yolum tekrar servise düşmez.

MSI ile ASUS'un servisi aynı. MSI'da problem yaşamamızın sebebi MSI'n servisteki uyguladığı politikalarla ilgili olabilir.

Bütün 4070'lerde en çok ASUS Dual 4070'lerde coil whine şikayeti duydum. Kronik bir sorun sayılabilir diye düşünüyorum. @2254 hocam da bahsediyordu bu sorundan.

Coil whine her ekran kartında var zaten. Sadece az veya çok diye ikiye ayrılıyor.