Geraltın kılıcı
Üstün
RX 570 gibi çöp kartlarda sorun değil.Turbox vb. olmadığı sürece markadan çok model önemlidir.
RX 570 gibi çöp kartlarda sorun değil.Turbox vb. olmadığı sürece markadan çok model önemlidir.
Hocam RX 5xx serisinin sorunu yazılımsaldı. Şu anda bu hatalar yazılım düzeldiği için daha az alınıyor. Ayrıca Linux For Gaming.500 serisinden bahsediyoruz mimari olarak sakat kartlar bunlar, asıl orada önemli.
500 serisinden bahsediyoruz mimari olarak sakat kartlar bunlar, asıl orada önemli.
@DarthVader1 ne düşünüyorsunuz?
Hocam RX 5xx serisinin sorunu yazılımsaldı. Şu anda bu hatalar yazılım düzeldiği için daha az alınıyor. Ayrıca Linux for gaming.
Düşüncem daha önceki konularda söylediğim gibi, kardeşim halihazırda Sapphire RX 580 4 GB kullanıyor, kartı 2.el ben almıştım ona hiçbir problem yaşatmadı.
Maalesef buna yazılımsal deyip geçemiyoruz çünkü ardından gelen 5000 seriside aynı kaderi yaşadı. Ayrıca bu soruna yazılımsal demek çok hafif kalır arkadaşımdaki 580 hala siyah ekran vermeye devam ediyor örnek vereceksem.
Bende de yaşatmadı ama mimari olarak sorunlu olduğunu es geçmedim.
Şu anda alıp test edesim geldi.Maalesef buna yazılımsal deyip geçemiyoruz çünkü ardından gelen 5000 seriside aynı kaderi yaşadı. Ayrıca bu soruna yazılımsal demek çok hafif kalır arkadaşımdaki 580 hala siyah ekran vermeye devam ediyor örnek vereceksem.
Bende de yaşatmadı ama mimari olarak sorunlu olduğunu es geçmedim.
Örnek, şu an RTX 4060'lı sistemli bir arkadaşa yardım ediyorum, daha öncede 4060'lı sistemlerde drop sorunu yaşayan gördüm ama mimari olarak sorunlu diyemem.
Şu anda alıp test edesim geldi.
![]()
Turbox AMD Radeon RX580 Antares Volga 8 GB GDD - PttAVM.com - 2024
Turbox AMD Radeon RX580 Antares Volga 8 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı Turbox AMD Radeon RX580 Antares Volga 8 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - 2024www.pttavm.com
4000 serisi zaten mükemmel ancak 500 serisi çıktığında oluşan hata selini unuttunuz sanırım.
Örnek, şu an RTX 4060'lı sistemli bir arkadaşa yardım ediyorum, daha öncede 4060'lı sistemlerde drop sorunu yaşayan gördüm ama mimari olarak sorunlu diyemem.
Hocam biliyorum ama 580'de iyi bir kart değil. Bence onda idare eder.Turbox dandik bir marka hocam denediğinize değmez.