Hocam RX 5xx serisinin sorunu yazılımsaldı. Şu anda bu hatalar yazılım düzeldiği için daha az alınıyor. Ayrıca Linux for gaming.

Maalesef buna yazılımsal deyip geçemiyoruz çünkü ardından gelen 5000 seriside aynı kaderi yaşadı. Ayrıca bu soruna yazılımsal demek çok hafif kalır arkadaşımdaki 580 hala siyah ekran vermeye devam ediyor örnek vereceksem.

Düşüncem daha önceki konularda söylediğim gibi, kardeşim halihazırda Sapphire RX 580 4 GB kullanıyor, kartı 2.el ben almıştım ona hiçbir problem yaşatmadı.

Bende de yaşatmadı ama mimari olarak sorunlu olduğunu es geçmedim.

Maalesef buna yazılımsal deyip geçemiyoruz çünkü ardından gelen 5000 seriside aynı kaderi yaşadı. Ayrıca bu soruna yazılımsal demek çok hafif kalır arkadaşımdaki 580 hala siyah ekran vermeye devam ediyor örnek vereceksem.

Örnek,şu an RTX 4060'lı sistemli bir arkadaşa yardım ediyorum, daha öncede 4060'lı sistemlerde drop sorunu yaşayan gördüm ama mimari olarak sorunlu diyemem.

Şu anda alıp test edesim geldi.

Şu anda alıp test edesim geldi.

Turbox dandik bir marka hocam denediğinize değmez.

4000 serisi zaten mükemmel ancak 500 serisi çıktığında oluşan hata selini unuttunuz sanırım.

Peki haklısınız :)

Örnek, şu an RTX 4060'lı sistemli bir arkadaşa yardım ediyorum, daha öncede 4060'lı sistemlerde drop sorunu yaşayan gördüm ama mimari olarak sorunlu diyemem.

Olabiliyor hocam. VRAM veya diğer küçük donanımlarda arıza çıkarsada sorun oluşabiliyor.

Turbox dandik bir marka hocam denediğinize değmez.
Hocam biliyorum ama 580'de iyi bir kart değil. Bence onda idare eder.