Çözüldü Ekran kartı modeli nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansxxr

Becerikli
Bilgisayar Windows 10'du 8.1e formatladim fakat ekran kartı ne bilmiyorum. Eski AMD Radeon üstünde etikette yazıyor ama Windows 10 otomatik indirdiginde başka indiriyordu ve onu unuttum. Kağıtta yazanda yanlış diye düşündüm o modelin driverini kursam yanlışsa sorun çıkar mı?

Bilgisayar Windows 10'du 8.1e formatladim fakat ekran kartı ne bilmiyorum. Eski AMD Radeon üstünde etikette yazıyor ama Windows 10 otomatik indirdiginde başka indiriyordu ve onu unuttum. Kağıtta yazanda yanlış diye düşündüm o modelin driverini kursam yanlışsa sorun çıkar mı?
GPU-Z'den modeline bakabilirsin.

Çözüm

Aygıt yöneticine gir oradan donanım kimliğini tarayıcıya at çıkar.

Hocam ekran kartı direk yok şu an driver yok diye nasıl yazsın. D

Deniyorum şu an bunu.

Burada da çıkmıyor hocam bilgisayarda ekran kartı yok gibi görüyor şu an zaten. Kendi driveriyla calisiyor.

Buradada çıkmıyor hocam bilgisayarda ekran kartı yok gibi görüyor şu an zaten. Kendi driveriyla calisiyor.

Dediğiniz hiçbir yerde gözükmüyor Microsoft temel göründü bağdaştırıcısi olduğu icin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt