Dosya Ekleri

• 17255677924403674276106075750083.webp
    17255677924403674276106075750083.webp
    566,3 KB · Görüntüleme: 217
Yumusak bir seyin icine koysan yeter sorun cikmaz. Kendi kartimi klavye kutusuna koyup icine parca parca seyler koyup gondermistim sorun cikmamisti utanc verici idi ama olsun.

Hocam bir de kargoya verirken kırılgan olduğunu belirtin. Üzerine kırılabilecek ürün etiketi yapıştırıyorlar, kargocular daha dikkatli olur taşırken diye düşünüyorum. Yurt içi kargoda yapıyorlardı bütün kargo firmalarında yapılması gerekir.

Hocam daha geçen porimadan kargomu almak için yarım saat şubede arabayı bekledim geldikten sonra arabanın içine bir baktım tıkış tıkış dolu. Ayrıca çoğu kırılabilir yazan şeyi de adam gözümün önünde envanterinden düşürür gibi dropladı yani pek takmıyorlar :D. Kargo firması konusunda yurt içi hızlı fakat içerdeki durum böyle, fazla bulaşmamak lazım.

Hocam daha geçen porimadan kargomu almak için yarım saat şubede arabayı bekledim geldikten sonra arabanın içine bir baktım tıkış tıkış dolu. Ayrıca çoğu kırılabilir yazan şeyi de adam gözümün önünde envanterinden düşürür gibi dropladı yani pek takmıyorlar :D. Kargo firması konusunda yurt içi hızlı fakat içerdeki durum böyle, fazla bulaşmamak lazım.

Maalesef gerçekten böyle hocam. Düzenleme getirilmeli işçiler gerekirse işten çıkarılmalı diyeceğim sanki Türkiye'nin tek derdi bu, kim ilgilenir ki? Türkiye de çoğu şey istediğimiz gibi değil maalesef, durumlar vahim.