Detaylar
Kim cevapladı?Wexiar
Uzman
Evet 2. el aldım. Toz değil ama ne olduğunu anlayamadım.Hocam daha çok toza benziyor, boyası da soyunmuş olabilir. 2.el mi aldınız?
- Makaleler
- 10
Fan motorundan sızan yağlar ile tozlar yapışmış olabilir. Bloğu yıkamayı deneyebilirsiniz.
Wexiar
Uzman
Performansta sıkıntı yok gibi şu anlık.Bir gözlük bezi gibi mikrofiber bezi çok az nemlendirip sürmeyi deneyiniz. Çıkıyorsa tozdur, çıkmıyorsa birkaç seçenek var ama plastikten değilse ve performansa etki yapmıyorsa çok takılmamak lazım.
Termal macun değişimi yaptılarsa yağ veya termal macun sıçramış olabilir o zaman. 2.el deyince karar ağaçları gibi bir sürü ihtimal çıkıyor.Evet 2. el aldım. Toz değil ama ne olduğunu anlayamadım.
Wexiar
Uzman
Güvenlik vidası üstünde hocam. Açıldığını sanmıyorum.Termal macun değişimi yaptılarsa yağ veya termal macun sıçramış olabilir o zaman. 2.el deyince karar ağaçları gibi bir sürü ihtimal çıkıyor.
İçini açmak istemiyorum. Normal bir durumsa böyle bırakacağım hocam temizlerken falan bir şeyler denerim.Fan motorundan sızan yağlar ile tozlar yapışmış olabilir. Bloğu yıkamayı deneyebilirsiniz.
Yani bir ihtimal fanları temizlerken nemden dolayı da olmuş olabilir, imalat hatası da olabilir. Belirttiğim gibi seçenek çok ama performansa etkisi yoksa stres testinden de geçer not alıyorsa fazla sorun etmemek lazım. Klişe sözde dediği gibi: "If it ain’t broke, don’t fix it." yani bozuk değilse tamir etme.Güvenlik vidası üstünde hocam. Açıldığını sanmıyorum.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-
-