ASRock yazmış ancak 6650 XT için normal değil ASRock modeli de dandik değil diye biliyorum.
Bendeki ASUS Dual 6650 XT bile yükte aynı değerlere ulaşıyor. İnce ayar ve cüzzi FPS kaybıyla 70 civarına çekilebilir.
ASRock yazmış ancak 6650 XT için normal değil ASRock modeli de dandik değil diye biliyorum.
Bendeki ASUS Dual 6650 XT bile yükte aynı değerlere ulaşıyor. İnce ayar ve cüzzi FPS kaybıyla 70 civarına çekilebilir.
Bakım zamanı vs geldiyse 80 derece yükte normal geldi bana.
Zaten 100FPS alıyorum. Daha ne kadar ineyim? Oyunda aman aman bir oyun değil, bana çok garip geldi.
10 aylık.
Minecraft özelinde konuşmuyorum. 100FPS olması anormal bir durum. Oyun içi değerleri paylaşır mısın?
Edge sıcaklığı mı yoksa hotspot sıcaklığı mı 80 derece? HWiNFO64 indirip bunu söyleyebilir misin? Veya GPU-Z indirip sensörler sekmesini SS'te atabilirsin ekran kartı yük altındayken.
MSI Afterburner kurulumu yapip oyun ici degerleri atmaniz daha saglikli olacaktir. Bolca kurulum videosu var internette. Basit zaten.Şu an okuldayım, ancak saat 4 gibi paylaşırım. Ve kaliteli bir shaderda kurulu, ama ona rağmen az geliyor. Aynı shaderı arkadaşım kurdu o 200 alıyor 4060 ile ve 65 derece.
Eve gidince yapacağım hocam. Sıcaklık değerlerine AMD'nin kendi ekran kartı yazılımından bakarak konuştum.
Minecraft oynarken shader kurdum 700 FPS'ken bir anda 100e düştü. Bir de en ufak hareketimde coil whine sesi inanılmaz fazla çıkıyor.