Fantastik bir seçim.Dual modelinin soğutması 6600 modeline göre tasarlanıp 6650 XT gibi gereksiz güç tüketen karta takıldığı için ısınıyor.
O zaman normal.
Minecraft bozuk bir oyun.
OptiFine, Vulkan, Sodium gibi modlarla düzeliyor.
Minecraft oynamıyorum ama böyle absürt FPS düşüşleri olmaması lazım. Eğer oyundan kaynaklı değilse tabii. Zaten 10 aylık demişsiniz. Kasanız nedir? Aynı modelin RX6600 olanı 55 derecede 1400RPM çalışıyor testte. Uzun kullanımda 63-64 derece diyelim, bir de buna kasanızın hava akışının kötü olduğunu ekleyelim 70 yapsın. 5 derecede benden olsun 75. yine de çok fazla. Kasanızın yan kapağını açıp tekrar deneyin bakalım kaç olacak?
@Ehwenisher, @DarthVader1, @Recep Baltaş, @deadfellow, @pawEn,
Kasa: Everest mega V2 550W mesh panel temperli camlı 4x12cm Auto RGB fan mid-t
Kasanın markası dandik ama elimdeki asıl bilgisayarımın Vento kasasıyla kıyasladığımda hava akışı konusunda abartı bir fark yok.
Yan kapağı aç, undervolt yap, kartın bakımını yap ve kasanın altına ekstra fan al.
Eki Görüntüle 90804
Benim dark guardian eski kasamda mesh'ti yan kapağı açınca kart 7-8 derece soğuyordu. Kasanın hava akışı kötüyse etkisi var, iyiyse pek bir şey etkilemez.Yan kapağı açsa da pek bir şey farkedeceğini sanmıyorum. Önü tamamen kapalı değil çünkü. Mesh bir kasa. Undervolt yapması yeterli olur. İlla bakım yapacağım diyorsa da adres şurası.
Bu fiyata bu nimet gerçekten bulunmaz gibi bir şey. Daha demin arkadaşa aldırdım laptopu için. 31x50 ve 40x40mm fiyatları 228TL oluyor. 80x40mm fiyatı da bayağı iyi sanırım o da 300 küsur falan. 2-3 gün önce 40x40mm fiyatı 320 küsurdü.
Ömürlük bir termal ped. PTM7950'yi bilen bilir zaten. Şu vergilendirmeden sonra bile bu fiyata bedava.![]()
Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz değişim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
- pawEn
- indirim ped termal
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar
Shaderlarla alakalı pek bilgim yok. Ne kadar zorladıkları vs. hakkında hiçbir şey bilmiyorum diyebilirim. @dararan Fikriniz nedir?
Dediklerimi yap etkisi olmazsa zaten garantiye gönderirsin.Anormal değil mi bu? Anormalse vereyim garantiye halletsinler. 7800XT böyle yapmıyordu firma kötü diyeceğim oda olmuyor.