Detaylar
Kim cevapladı?150 wattlık kartlar nasıl bu kadar ısınıyor aklım almıyor.
Tasarım rezalet. AMD kartlara özenilmiyor diyordum elime NVIDIA kart geçti daha kötü çıktı.
Bu da benim ttitan XP kart. En ucuz macunu sürdüm ve bellek pedleri falan bitik halde.
Eki Görüntüle 161806
Benimki de aynı şekilde.
Açılmıyor ss
Bir tık fazla gibi bu da.
Bu stok ayarlar pedler de bitik ve macun kurtarmıyor. Çok fena UV yaptığım için bir nebze kurtarıyor.
Zaten rog strix soğutması çok başarılı bir seri bildiğim kadarıyla. Voltaj kısmama rağmen hâlâ hotspot 100 derecelere dayanıyor furmarkta ve 1 dakika içinde oluyor bu olay. Aniden sıçrama yapıyor hotspot. Hiç istemesem de bir bilgisayarcıya götürüp iyice baktıracağım en sonunda ya da 1 sene daha bu şekilde kullanıp seneye rafa kaldırıcam. Performans olarak çok memnunum diye değiştirmiyorum kart hâlâ canavar orası ayrı konu.Hocam performansta Max 5FPS fark ediyorsa hotspotu 75 dereceye sabitliyordum ama. Sizdeki kart ROG serisi olmasına rağmen benimkinden daha fazla ısınıyor bilginiz olsun.
Ben pullwark bold kullandım ama 1 sene gider ömrü.
Zaten ROG STRIX soğutması çok başarılı bir seri bildiğim kadarıyla. Voltaj kısmama rağmen hâlâ hotspot 100 derecelere dayanıyor FurMark'ta ve 1 dakika içinde oluyor bu olay. Aniden sıçrama yapıyor hotspot. Hiç istemesem de bir bilgisayarcıya götürüp iyice baktıracağım en sonunda ya da 1 sene daha bu şekilde kullanıp seneye rafa kaldıracağım. Performans olarak çok memnunum diye değiştirmiyorum kart hâlâ canavar orası ayrı konu.
Hocam macun yenilerseniz ama düzgünce kapatırsanız hotspot düşer. Zaten sorun ROG serisi kartınızın benim Dual versiyonumdan daha fazla ısınması.
Hocam macun yenilerseniz ama düzgünce kapatırsanız hotspot düşer. Zaten sorun ROG serisi kartınızın benim Dual versiyonumdan daha fazla ısınma2 ay ici
Macun olarak yüksek viskoziteli bi macun alıp deneyeceğim. Pek adam olacağını sanmıyorum kartın ama yine de deneyeceğim. 3 farklı macun uyguladım çünkü ayrıca belki 7-8 kere aç kapat yaptım güzelce baskı uygulayarak da kapattım kartı. AMD'nin yazılımından kaynaklı olduğunu düşünüyorum 1.5 yıl sıkıntısız kullandım Aralık ayından beri bu sıkıntı var. O zaman bi güncelleme gelmişti sanırım ondan oldu.Hocam macun yenilerseniz ama düzgünce kapatırsanız hotspot düşer. Zaten sorun ROG serisi kartınızın benim Dual versiyonumdan daha fazla ısınması.
Macun olarak yüksek viskoziteli bir macun alıp deneyeceğim. Pek adam olacağını sanmıyorum kartın ama yine de deneyeceğim. 3 farklı macun uyguladım çünkü ayrıca belki 7-8 kere aç kapat yaptım güzelce baskı uygulayarak da kapattım kartı. AMD'nin yazılımından kaynaklı olduğunu düşünüyorum 1.5 yıl sıkıntısız kullandım aralık ayından beri bu sıkıntı var. O zaman bir güncelleme gelmişti sanırım ondan oldu.
Hocam yazılımla pek alakası yok ben MX6, TF7 ve pullwark bold macunlarını kullandım pullwark diğerlerine göre daha az dağılıyordu bu sebeple daha az ısınıyordu. Şimdi 3070 Ti elime geçti bunada aynı bakımı 3 defa sök tak takarak düzgün bir şekilde oturttum. Oturmasını takdirde çok hassas olmasından kaynaklı termal iletim düzgün olmuyor.