Grimoire Weiss 42

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Burdur
Yeni aldığım ikinci el ekran kartı oyunlarda ve Vulkan FurMark testinde 95 dereceye kadar çıkıyor. Tamam TDP'si eski GTX 1060'ımdan biraz daha fazla ama o kartın içi açılmadığı halde 67 dereceyi geçmiyordu. Sizce termal macun mu yenilemek lazım yoksa kart gitmiş mi?

Yeni aldığım ikinci el ekran kartı oyunlarda ve Vulkan FurMark testinde 95 dereceye kadar çıkıyor. Tamam TDP'si eski GTX 1060'ımdan biraz daha fazla ama o kartın içi açılmadığı halde 67 dereceyi geçmiyordu. Sizce termal macun mu yenilemek lazım yoksa kart gitmiş mi?
aldığınız ekran kartının modeli nedir

Asus Strix GTX 1080.

İçini nasıl açabilirim bilmiyorum.
hocam kendinizin yapamayacağını düşünüyorsanız güvendiğiniz bir yere gidin ve onlar yaparken başuclarında durun. Hem parça kaçırmadıklarından emin olabilirsiniz hem öğrenip bir daha gitmek zorunda kalmazsınız. Eğer götürmek istemiyorsanız internette videoları bulunur oradan kaliteli bir macun alarak kendiniz yapabilirsiniz. Ekran kartı güçlü bir ekran kartı gittiğiniz satıcı eğer bilgisayarcı değilse kartınızın temiz olmasını umuyorum

Ek: Eğer ekranda sararma veyahut değişik olaylardan haberdar olursanız mining yapılmış olabilir

Asus Strix GTX 1080.

İçini nasıl açabilirim bilmiyorum.
Muhtemelen termal macundan olabilir birde bakınca yıpranmış mı gözüküyor ordan da azda olsa belli olur. Termal macun ve fan bakımlarını yaparsan çözülür gibi. Uygun bi yıldız tornavida ile içini açabilirsin. (Tornavida uymuyorsa zorlama yalama olur.)

Arkasında 4 tane vida olması gerek onu cıkartın eger garanti etiketi varsa bakımsızlıktandır büyük ihtimalle yavas yavas ayırın ve fan soketlerini cikartip temizleyin fanı, blokları ısı degerleri dusecektir.
Etiket var ama GTX 1060da da vardı. O ısınmıyordu mesela bu yanıyor.

hocam kendinizin yapamayacağını düşünüyorsanız güvendiğiniz bir yere gidin ve onlar yaparken başuclarında durun. Hem parça kaçırmadıklarından emin olabilirsiniz hem öğrenip bir daha gitmek zorunda kalmazsınız. Eğer götürmek istemiyorsanız internette videoları bulunur oradan kaliteli bir macun alarak kendiniz yapabilirsiniz. Ekran kartı güçlü bir ekran kartı gittiğiniz satıcı eğer bilgisayarcı değilse kartınızın temiz olmasını umuyorum

Ek: Eğer ekranda sararma veyahut değişik olaylardan haberdar olursanız mining yapılmış olabilir
Ben forumdan yardım alayım öyleyse. MX4 yeterli olur mu?

Hocam kendinizin yapamayacağını düşünüyorsanız güvendiğiniz bir yere gidin ve onlar yaparken başuclarında durun. Hem parça kaçırmadıklarından emin olabilirsiniz hem öğrenip bir daha gitmek zorunda kalmazsınız. Eğer götürmek istemiyorsanız internette videoları bulunur oradan kaliteli bir macun alarak kendiniz yapabilirsiniz. Ekran kartı güçlü bir ekran kartı gittiğiniz satıcı eğer bilgisayarcı değilse kartınızın temiz olmasını umuyorum

Hocam degıstırmek çocuk isi termal macunu sil üzerinde yenisini sık kapat dikkatlice bitti bu kadar ekran kartının uzerinde oynama yapmadıgın surece bir şey olmaz

Muhtemelen termal macundan olabilir birde bakınca yıpranmış mı gözüküyor ordan da azda olsa belli olur. Termal macun ve fan bakımlarını yaparsan çözülür gibi. Uygun bi yıldız tornavida ile içini açabilirsin. (Tornavida uymuyorsa zorlama yalama olur.)
Tamam dikkat ederim.