Grimoire Weiss 44
Yetkin
Elle tutulabilir şekilde olsa olur da minik olunca el acıtıyor.O tornavidalar bende de var onlardan ucu X seklınde biraz buyuk tornavida bulman lazim onlarla minik vidaları acabilirsin.
Elle tutulabilir şekilde olsa olur da minik olunca el acıtıyor.O tornavidalar bende de var onlardan ucu X seklınde biraz buyuk tornavida bulman lazim onlarla minik vidaları acabilirsin.
Anlayamazsın, GDDR5X bellekler fazla ısınan modeller değiller. Pedler sağlamsa hiç değiştirme.
Elle tutulabilir şekilde olsa olur da minik olunca el acıtıyor.
Onu da aradım. O da yok.
Hocam o zaman seceneklerim tükendi son care attığın fotoğraftaki ortadaki tornavidayi al bir bezle cevirmeyi dene olmazsa bilmiyorum.
Kart kendini korur.Peki hocam siz bilirsiniz eğer kullanacaksanız ve yuksek ısılarda uzun sure kalırsa kart arızalanabilir.
Bende aynı kanaatteyim zaten ama şu da var RE4 yüksek ayarlarda 2GB VRAM de veriyorum x8 bilmem ne falan açıkken 90-95 derece de olsa akıyor oyun. Sadece tek soru soracağım mining mi bakımsız mı?Peki hocam siz bilirsiniz eğer kullanacaksanız ve yuksek ısılarda uzun sure kalırsa kart arızalanabilir.