GhostOps

Becerikli
Ekran kartı sürücüsünü güncellerken ekran bozuluyor, güncelleme tamamlanınca düzeliyor. Ancak şu an ara sıra göz kırpması gibi kısa süreli ekran kararmaları olmaya başladı. Umarım ekran kartı hasar görmemiştir. Sorunun monitör kaynaklı mı yoksa ekran kartı kaynaklı mı olduğunu anlayamıyorum.

Monitör: MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X TRIO

1768809417925.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstadım ekran kartı güncellenirken varolan sürücüyü siler, sürücü silinince işlemci üzerindeki dahili ekran kartı devreye girer bu sırada göz kırpar ekran. Güncelleme bitince yeni sürücü yüklenir tekrar ekran kartı aktif olur. Bunda korkulacak hiçbir şey yok hayatın doğal akışı.

Üstadım ekran kartı güncellenirken var olan sürücüyü siler, sürücü silinince işlemci üzerindeki dahili ekran kartı devreye girer bu sırada göz kırpar ekran. Güncelleme bitince yeni sürücü yüklenir tekrar ekran kartı aktif olur. Bunda korkulacak hiçbir şey yok hayatın doğal akışı.

50k çöp olmasın yani 2. PC topluyorum ekstra masraf çıkmasın neyse ekran kartı alacağım zaten takıp denerim ekran kartı mı monitör kaynaklı mı olduğunu.

576 sürümüne dön bakalım, yine yaparsa monitör kaynaklıdır.

Denerim garantisi var zaten servise gönderirim en kötü olmaz ise.

Son düzenleme: