Selam dostlar, bilgisayarın dıştan görünümünü daha da güzelleştirmek için için ucuz yollu aksesuarlar bakıyorum. Ekran kartının üzerine koyarak bu saatjn daha da güzel duracağını düşünüyorum. Önerilere açığım.
Detaylar
Kim cevapladı?Ufak bir figür koy geç, saatin bir mantığı yok.
Beyaz ışık var diye güzel durur diye düşündüm. Figür pek aklıma yatmadı.
Beyaz ışık var diye güzel durur diye düşündüm. Figür pek aklıma yatmadı.
Şahsen ben de saatin aksine figür koyardım. Veya şöyle bir şey yapardım:
Zotac figürü var aklıma o geldiŞahsen ben de saatin aksine figür koyardım. Veya şöyle bir şey yapardım:
SHERLOCKED
Başarılı
Koyacaksan LCD ekran koy. Bu ne abi zilli saat gibi kocaman.
LCD'ler pahalı olmasa alırdım.Koyacaksan LCD ekran koy. Bu ne abi zilli saat gibi kocaman.
SHERLOCKED
Başarılı
Hazır almana gerek yok. Mikrokontrolcü ve LCD panel kullanarak kendin yapabilirsin. Olmaz diyorsan bunu da koyma daha kötü görünür. İlla bir şey eklemek istiyorsan kumaş uzatma kablosu al GPU ve anakartla için. İnternete ucuz modeller var.
Telefon ekranı nasıl olur? Dokunmatiği çalışmayan 6.7 inç var. Tek sorun onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Hazır almana gerek yok. Mikrokontrolcü ve LCD panel kullanarak kendin yapabilirsin. Olmaz diyorsan bunu da koyma daha kötü görünür. İlla bir şey eklemek istiyorsan kumaş uzatma kablosu al GPU ve anakartla için. İnternete ucuz modeller var.
SHERLOCKED
Başarılı
Telefon ekranı nasıl olur? Dokunmatiği çalışmayan 6.7 inç var. Tek sorun onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Biraz araştırman gerek ama çok güzel olur yapabilirsen.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet