Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Chrome ayarlari > sistem > "kullanılabilir olduğunda donanım hizlandirmayi etkinleştir" tarzında bir sey olmali. Bunu kapat ve tarayıcıyı yeniden başlat. Sorun çözülür muhtemelen.
DarthGorsoy
Bilgin
Sadece tarayicida mi yaşanıyor?
Dexler
Uzman
Evet hocam. Bu bu arada yazıyı yazarken tekrardan çıktı.
DarthGorsoy
Bilgin
Evet hocam. Bu bu arada yazıyı yazarken tekrardan çıktı.
GPU, donanim hizlandirmayi kapat düzelir. Hangi tarayıcı?
Dexler
Uzman
GPU, donanim hizlandirmayi kapat düzelir. Hangi tarayıcı?
Google Chorme. Deneyeyim hocam hemen.
DarthGorsoy
Bilgin
Chrome ayarlari > sistem > "kullanılabilir olduğunda donanım hizlandirmayi etkinleştir" tarzında bir sey olmali. Bunu kapat ve tarayıcıyı yeniden başlat. Sorun çözülür muhtemelen.
Dexler
Uzman
Biraz bu şekilde kullanayım hocam. Olursa çözüm olarak işaretlerim. Teşekkür ederim.
Hocam dediğiniz yöntemle siyah çizgiler gitmekle kalmadı, aynı zamanda 720p 60 fps videolar da kasmadan donmadan izlenilebilir oldu. Çok teşekkür ederim.
Mesajınızı çözüm olarak raporladım.*
Son düzenleme:
DarthGorsoy
Bilgin
Biraz bu şekilde kullanayım hocam. Olursa çözüm olarak işaretlerim. Teşekkür ederim.
Hocam dediğiniz yöntemle siyah çizgiler gitmekle kalmadı, aynı zamanda 720p 60 fps videolar da kasmadan donmadan izlenilebilir oldu. Çok teşekkür ederim.
Mesajınızı çözüm olarak raporladım.*
Sevindim
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young