Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dexler

Uzman
Konuyu hangi alana açacağımı bilmediğimden "konu dışı" kısmına açtım. Ekranda böyle saniyeliğine kalın, siyah çizgiler çıkıyor. Gün içinde 5-6 defa oluyor. Nedendir sizce? Ekran kartından mı yoksa monitörden mi anlayamadım.

Chrome ayarlari > sistem > "kullanılabilir olduğunda donanım hizlandirmayi etkinleştir" tarzında bir sey olmali. Bunu kapat ve tarayıcıyı yeniden başlat. Sorun çözülür muhtemelen.

Biraz bu şekilde kullanayım hocam. Olursa çözüm olarak işaretlerim. Teşekkür ederim.

Chrome ayarlari > sistem > "kullanılabilir olduğunda donanım hizlandirmayi etkinleştir" tarzında bir sey olmali. Bunu kapat ve tarayıcıyı yeniden başlat. Sorun çözülür muhtemelen.

Hocam dediğiniz yöntemle siyah çizgiler gitmekle kalmadı, aynı zamanda 720p 60 fps videolar da kasmadan donmadan izlenilebilir oldu. Çok teşekkür ederim.

Mesajınızı çözüm olarak raporladım.*

Son düzenleme:
Biraz bu şekilde kullanayım hocam. Olursa çözüm olarak işaretlerim. Teşekkür ederim.

Hocam dediğiniz yöntemle siyah çizgiler gitmekle kalmadı, aynı zamanda 720p 60 fps videolar da kasmadan donmadan izlenilebilir oldu. Çok teşekkür ederim.

Mesajınızı çözüm olarak raporladım.*

Sevindim :)